kawalek74 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Witam Mam przyjemność pokazać moją drugą mini dioramę z czołgiem KW-1. Oby miłego oglądania :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamerio Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 No fajnie, podoba mi się z wyjątkiem drzewa Z czego zrobiłeś wodę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Czołg ładny, podstawka też niczego sobie, ale drzewo jest do wymiany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kawalek74 Posted February 13, 2015 Author Share Posted February 13, 2015 Woda to Klar E firmy Novol, apropos resztek drzewka to co jest nie tak, kolor, ksztalt ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Model super, podstawka też, ale... 1. Drzewo faktycznie odbiega od reszty. Jeśli to mokradła to moim zdaniem powinno bardziej wiać zgnilizną" 2. Drut od wiaderka chyba nie jest pomalowany, bo bije po oczach miedzią 3. Jeśli to "mokradła" to czy nie za mało ziemia się zapadła pod ciężarem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kawalek74 Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 dzięki Wosiek za te cenne uwagi i opisy: 1. nie mam pomysłu co zrobić z tym pniem, może go przemalować aby przypominał bardziej zgniły z mchem. 2. dopiero teraz zauważyłem że wiadro ma niepomalowany drut 3. tu nie mam zastrzeżeń, kwestia interpretacji pozdrawiam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Nie da się ukryć że jak na mokradła to stanowczo za mało błota - przydałby się jakiś "spektakularny" ślad przejazdu, bo ten który jest u ciebie jakoś mi bardziej przypomina zaorane pole, z drugiej strony nie bardzo wiem co poradzić żeby było lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts