pedzelek Napisano 16 Marca 2015 Autor Share Napisano 16 Marca 2015 Właz, tłumik,gąsienice jeszcze nie skończone. Zastanawiam się nad dodatkowym malowaniem aerografem zaznaczonych elementów na zdjęciu niżej. A Zdjęciem jeszcze poniżej przedstawia jaki efekt chciałbym uzyskać i czy nie zniszczę modelu przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Ja bym radził odpuścić. I tak otrzymałeś bardzo ładny efekt światło-cienia, a jest ryzyko popsucia cieni po washu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Pisać co zmienić.. TŁO Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 19 Marca 2015 Share Napisano 19 Marca 2015 Witaj. Biedronka to filtr. Nie stosowałbym dwóch filtrów. Albo Biedronka albo filtr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Marca 2015 Autor Share Napisano 21 Marca 2015 ok. Mam na uwadze. Akurat urlop się skończył i produkcja Pzkpfw II kuleje. Cięgle próbuję,testuję itp. Malowanie pojazdów to inna szkoła niż malowanie figurek czy tworzenie dioram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Ja bym już z cieniowaniem nie kombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 22 Marca 2015 Autor Share Napisano 22 Marca 2015 Lufy i gąsienice w produkcji. Błotko i kurz na czołgu jeszcze nie skończone. Pisać co jeszcze zmienić. Co się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Na razie wygląda ok. Daj tez kurzu trochę na górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2015 1.Cały czas problemy związane z licznymi atakami lotnictwa na zakłady III Rzeszy stad te opóźnienia na lufy 2.Co do reflektorów to myślę nad kupnem "cyrkoni akrylowych" http://allegro.pl/81-nail-art-karuzelka-cyrkonie-akrylowe-crystal-mi-i5221991021.html 3.brak dziury w rurze od tłumika - zastanawiam się czy kupić wiertło i sam nie wiem. no i czy bardziej zakurzyć dziada? hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Ja bym już tak zostawił, mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Wiertło, a najlepiej zestaw wierteł - jak najbardziej. Tłumik z zaślepionym wylotem? Bezedura. Wiercić panie, wiercić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Popieram zestaw wierteł i dodam jeszcze - mini wiertarka ręczna. np. http://www.mojehobby.pl/products/Fine-Pin-Vise-0.1-1.0mm.html lub inna Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 18 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Jak wam się podoba z kamuflażem gałęzi czy bez gałęzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Gałązki i liście na pancerzu wyglądają zacnie, byle z nimi nie przesadzić Model się bardzo ładnie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Gałęzie - czemu nie. Ale raczej nie w tym miejscu. Musiałbyś sobie fotki w necie poprzeglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi