ganjavir Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Po wielu bezsennych nocach i bluzgach w kilkudziesięciu językach udało się skończyć. Wiem że mu wiele brakuje ale sory chłopaki. Poddałem się już... Wyszło znośnie. Za parę dni dołożę parę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Periga Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 No Panie miód cud i malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Dawaj więcej zdjęć..... A dlaczego bandera taka malusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1990rtk Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 dla mnie bomba, aczkolwiek ktoś chyba śrubę napędową ukradł na złom Jak patrzę to widzę że jestem miliony lat świetlnych w plecy z umiejętnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Periga Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 I takie pytanko... czego użyłeś na olinowanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 12 Marca 2015 Autor Share Napisano 12 Marca 2015 ...A dlaczego bandera taka malusia? Prz tryskaniu sido kawałek gdzieś odfrunął Nie mam narazie pomysłu na nową. ...aczkolwiek ktoś chyba śrubę napędową ukradł na złom... Ona tam jest I takie pytanko... czego użyłeś na olinowanie?? Sławna linka "20 den" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WitoUN Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Śruba jest ale zapewne z blaszki. Niestety więcej szkody z niej niż pożytku,jest karykaturalnie mała. Ja w swoim zdecydowałem się na modyfikację zestawowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 czyścioszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi