ganjavir Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Po wielu bezsennych nocach i bluzgach w kilkudziesięciu językach udało się skończyć. Wiem że mu wiele brakuje ale sory chłopaki. Poddałem się już... Wyszło znośnie. Za parę dni dołożę parę zdjęć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periga Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 No Panie miód cud i malina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Dawaj więcej zdjęć..... A dlaczego bandera taka malusia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek1990rtk Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 dla mnie bomba, aczkolwiek ktoś chyba śrubę napędową ukradł na złom Jak patrzę to widzę że jestem miliony lat świetlnych w plecy z umiejętnościami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periga Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 I takie pytanko... czego użyłeś na olinowanie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganjavir Posted March 12, 2015 Author Share Posted March 12, 2015 ...A dlaczego bandera taka malusia? Prz tryskaniu sido kawałek gdzieś odfrunął Nie mam narazie pomysłu na nową. ...aczkolwiek ktoś chyba śrubę napędową ukradł na złom... Ona tam jest I takie pytanko... czego użyłeś na olinowanie?? Sławna linka "20 den" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WitoUN Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Śruba jest ale zapewne z blaszki. Niestety więcej szkody z niej niż pożytku,jest karykaturalnie mała. Ja w swoim zdecydowałem się na modyfikację zestawowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 czyścioszek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts