Paweł216 Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Witam Ostatni kupiłem model Volvo FH12 Oto postep mojich prac Mam tylko jeden problem co do Koloru kabiny??? Jutro wrzuce następne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 o coś nowego A ile dałes za ten modelik:>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**W I C I A** Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 No własnie ile dałes za niego????? Ja tez mam Volvo i na resorach one sa a ten tez czy na poduszkach?????? Kurcze przewaznie tak jest, ze jak fajny model to cos spieprza w nim;/;/;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELU Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Malowałeś ramę renolakiem? Nie pogryzła sie farba z plastikiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 No własnie ile dałes za niego????? Ja tez mam Volvo i na resorach one sa a ten tez czy na poduszkach?????? Kurcze przewaznie tak jest, ze jak fajny model to cos spieprza w nim;/;/;/ Hmm raczej na resorach bo to ten sam tylko spojlerów nie ma.Akurat w Volvie nie tylko to zwalili ale zawieszenie łatwo zmienić Sorki za taki mały OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 12 Listopada 2007 Autor Share Napisano 12 Listopada 2007 witam No wiec tak za model zapłaciłem 247zł kupiłem go na www.hobbysta.pl. Zawieszenie jest niestety na resorach a nie na poduszkach. narazie zrobiłem przednie zawieszenie Mam do was prosbe czy nie macie jakis stronek z małowaniem cieżarówek bo nie wiem jaki kołor wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Mam do was prosbe czy nie macie jakis stronek z małowaniem cieżarówek bo nie wiem jaki kołor wybrac. Smile Smile Smile Dobrze trafiłeś http://www.nor-truck.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 12 Listopada 2007 Autor Share Napisano 12 Listopada 2007 o Praetorian wielkie dzieki jak bede miał czas to napewno posiedze i cos wybiore A co do kalkomanni to można zrobic gdzies na zamówienie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Ja kalkomanie do strażackiej magnumki robiłem w firmie kuchmodel. kuchmodel@op.pl Robią także projekty itd. oczywiście wszystko za stosowną opłatą. Firmę osobiście polecam. Jedna uwaga tylko: Wskazane jest, aby długo (ponad 2 minuty) trzymać kalki w wodzie lub używać płynów zmiękczających, ponieważ w przeciwnym wypadku kalki bardzo chętnie się rwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 12 Listopada 2007 Autor Share Napisano 12 Listopada 2007 To trzeba do nich e-meila i zdziecie wysłac tak. hehe pewno jutro wrzuce nowe foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Dokładnie. Wysyłasz maila ze zdjęciem i zapytaniem, czy mogą ci coś takiego zrobić, a jak tak to za ile. Tyla bzdyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Sorki za OT Praetorian ja chciałem żeby zrobili dal mnie fartuch tylny na naczępke . Nikt nie odpisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Z tego co wiem fartuchy są na razie nie dostępne, ponieważ szukają odpowiedniej gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 A ale i tak nikt nie odpisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 13 Listopada 2007 Autor Share Napisano 13 Listopada 2007 Witam w modelu zrobiłem tylną os jeszcze mi tylko zostało ja pomalowac. koła już mam wszystkie zrobione i pomalowane mam jedno pytanie czy to są siedzenia od Volva F12 czy FH12 bo jakos mi sie pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Akurat w chińczyku takich foteli nie ma więc albo sobie przerobisz albo wsadzisz takie wybór należy do Ciebie Tak jak wcześniej pisałem trochę jest do przerabiania Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 22 Listopada 2007 Autor Share Napisano 22 Listopada 2007 Witam Prace nad modelem stały bo nie miałem zbytnio czasu A wiec tak: -Wybrałem malowanie dla Volva (ICL Intercombi) -Znalazłem naczepe(Chłodnia) - I zabrałem sie do prac A teraz Fotki: Samochód. Naczepa. No i model I fotka z przodu Niestety całe wnetrze musi isc do DOT-a I to narazie by było na tyle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 13 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2008 Mam jeszcze pytanie czy ktoś może ma tylnia klape od naczepy z całym mocowaniem??? ewentualnie gdzie można cos takiego dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Lutego 2008 Autor Share Napisano 3 Lutego 2008 Witam Mam pytanie. Czy Dot-4 to jest to samo co Dot-3 Czy jest w tym jakaś różnica i czy mi sie nie stopi plastik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 To jest raczej to samo , lub bardzo podobne . Ja trzybałem moje volvo w DOT-4 i nic mi sie nie stało . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 To są identyczne środki. Ja urzywam DOT3 i nic sie nie stało z plastikiem. Pamiętaj tylko nie kupuj przypadkiem R3 bo to świństwo wszystko zeżre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Lutego 2008 Autor Share Napisano 3 Lutego 2008 Prace jak naraze ida slimaczym tepem poniewaz musze kupic nowa naczepe,kilka farbek i innych drobiazgow Całe wnetrze,bak idą do Dot-a. Bak musze jeszcze wyszlifowac. Wczoraj wysłałem E-meila o kuchmodel@op.pl ws. Kalkomanni ICl Intercombi Narazie dam kilka fotek. Ciągnik: I tu cały zestaw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi