Gość Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 KONIEC, KONIEC, KONIEC!!!!! Nie robię z tym modelem już nic więcej. Wstawiam go do galerii, by wreszcie zakończyć ten temat. Wszelkie informacje na temat tego modelu, znaleźć można w warsztacie ( tym długim, ponad 20 stron ). Wiem że wiele rzeczy mogłem zrobić lepiej, ale cóż, ja się cieszę, że w ogóle dobrnąłem do końca i mój kolejny post jest tu, w dziale Galeria, a nie w dziale Warsztat. Fotka Admina nawet mi się nie śni, ale jak komuś, będzie się chciało tu zaglądnąć, to niech zostawi jakiś komentarz. Jakikolwiek. Teraz fotki, dziękuję za zaglądanie do warsztatu i pozdrawiam. The End Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Ładny i tyle. Belka z tyłu jest niezła,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Super wykonanie. Myślę, że nawet lepiej niż jego poprzednik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombi617 Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Jakie to jest piekne Ruskie cudo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 super wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Dzięki za pozytywny odbiór, aż mi się wierzyć nie chce, że ten model może się komuś podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Nie bądź taki skromny Grzesiek. Model bardzo ładny. Jedynie trochę koła mogłes jeszce bardziej przykurzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Co by tu za duzo nie pisac, ale z sensem... przyznam ze warsztat jak i sam efekt koncowy zachecily mnie do powrotu do modelarstwa, czas przestac z marnowaniem czasu na wota i trzeba brac sie za robienie pierwszego modelu od chyba 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Witam, gratuluje Grzesiu ukończenia projektu , modem wyszedł zacnie Podoba mi się ta tylna belka wgląda bardzo realistycznie i dla mnie na plus MENGA są te kalki dodaj takiego smaczku dla modelu Pozdrawiam Przemysław Radzikowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Dziękuję za pozytywne przyjęcie mojego modelu. Przyznaję,że spodziewałem się zgoła odmiennych komentarzy typu: Budujesz model ponad rok i taka kaszana wychodzi. Ja naprawdę nie wiem co pisać. Jest mi bardzo miło i jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi