Marek Ziętek Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Tak jak w temacie, jeszcze liny bambetle i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Pamiętam twojego IS-2 :-)) W twoich modelach jest coś niezwykłego. Sposób w jaki je malujesz daje efekt, jaki ja zawsze chciałem osiągnąć, ale jakoś nie osiągałem. Poza tym wyglądają jak dobry model w 35. Jestem pod wrażeniem Jest bardzo efektowny a przy okazji zupełnie nie efekciarski. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Zgadzam się, bardzo fajny model. Może odrobinę przesadziłeś z rdzą i przybrudzeniem, ale bardzo niewiele. Ogólnie model świetnie się prezentuje. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Oj piekny, piękny ten model. Przed moim Leopardem (australijczykiem) długa droga. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 i bez dodatków zasługuje na 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 1:72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 18 Listopada 2007 Autor Share Napisano 18 Listopada 2007 Tak 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 (edytowane) Witam! Pytanie raczej retoryczne: model Italeri? Jakieś dodatki, zmiany, przeróbki? Lufa oryginał? Czym malowany i brudzony? Bardzo ładnie wykonany model i jak zawsze extra podstawka -w moim przypadku tylko pomarzyć (oczywiście jedynie o podstawkach) -zero czasu . placze: Pozdrawiam! Edytowane 20 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Chylę czoła i biję pokłon. Mnie ten model tak fajnie nie wyszedł. Kapitalnie go zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Godny podziwu i pochwaly model 1:72. Duze Brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Kurde, jak na moje niewprawne oko to wygląda lepiej niż większość modeli w 1:35. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 23 Listopada 2007 Autor Share Napisano 23 Listopada 2007 Witam. Model został wzbogacony częściowo blaszką firmy Part , wymieniłem lufę na metalową firmy Armosceill , model został pomalowany humbrolami 117i 116. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Model śliczny i w dodatku 1:72. Jak dla mnie tylko trochę za dużo rudej na kadłubie i metalizera na wkm-ie. Reszta respekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi