Messer Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Witam, Po długich bojach, sporej przerwie od tego modelu udało mi się go w końcu skończyć. Dużo zmian względem tego co dał producent, ale chyba wszystko widać na zdjęciach. Dzięki uprzejmości Coppercat'a dostałem blaszki fototrawione. Możliwe że zmienię przednie światła, ale poczekam aż przyjdą Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 O, kurczę! Ale fajny. Nic nie będę pisał o drobnych mankamentach, bo ogólne wrażenie jest fantastyczne. Jak ty to wymyśliłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 O, kurczę! Ale fajny. Nic nie będę pisał o drobnych mankamentach, bo ogólne wrażenie jest fantastyczne.Jak ty to wymyśliłeś??? Nic dodać, nic ująć: Messer Design Project Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Dziękuje bardzo Panowie Jak to wymyśliłem? Zadałem sobie pytanie czy z europejskiego auta można zbudować coś na kształt amerykańskiego hot roda/customa... no i się udało Mankamenty są niestety, ale i trochę nowych doświadczeń przy okazji tej budowy Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Tomek, teraz zauważyłem, że dałeś jakiś inny gaźnik. Napisz coś więcej o nim proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Dziękuje, dziękuje Jacku - gaźnik to klasyczny weber na dwóch trąbkach ze zbudowanym od podstaw kolektorem i dolotem. Gaźnik miałem od znajomego jako odlew. Tak to wygląda " z etapu warsztatu": Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 I wszystko jasne Masz prościej, bo nie musiałeś montować filtra powietrza. Właśnie z tym walczę. Ktoś mądry wymyślił jego montaż po złożeniu kasty z podwoziem Tyle, że ja mam klapę na zawiasach i ona mocno przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Dla mnie BOMBA! Gratuluję szkraba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Dziękuje Szkrab to dobre określenie na niego - przy innych modelach wygląda bardzo niepozornie wielkościowo :P Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Kolekcja zacna! Pięknie te auta wyglądają wszystkie razem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Bahamut24 - Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Jak zwykle model super. Kolekcja fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi