sabatms Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 również obserwuję - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 12 Lutego 2016 Autor Share Napisano 12 Lutego 2016 Dzieki, postaram się już bez dłuższych pezestojów :P Jureczek - modelarzu - twój mil ładnie zrobiony i się bardzo fajnie prezentuje! Ja się tylko uparłem, żeby dorobić wnętrze, którego i tak nie będzie widać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Ale robisz to kapitalnie Celownik super. A jak ktoś zajrzy przez uchylone drzwiczki i zobaczy pulpity i przymruży oko to poczuje się jak w prawdziwej maszynie Powodzenia ,zaglądam cały czas i działaj tak pięknie jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Dobra robota Stakor1 No i ta sylwetka rasowego śmiglaka....w jedynie słusznej skali Poproszę jakąś aktualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Stakor, ścian bocznych paki nie zaświniaj za bardzo. W rzeczywistości są prawie czyste, ze wskazaniem na prawie... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Co jest Kolego? Brak czasu? To już tydzień-godzinki nie znalazłeś na aktualizacje postępu prac? Mitrandir wspomniał, ze masz teraz zarąbista kolekcje wiatraków,ale Ty działaj a nie oglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 25 Lutego 2016 Autor Share Napisano 25 Lutego 2016 Hej, No dziękuję za zainteresowanie Niestety życie zawodowe rzuca mnie po Polsce a w obcych miejscach mi się źle z blaszkami pracuje ;P (ciężko je znaleźć na obcej podłodze). Ale przyszły tydzień mam nadzieję spędzić w domku Qalimar - dzięki za czujność, jakoś bez powiększenia i lampy błyskowej kiepsko było widać - już wyczyszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2016 Mały postęp... żeby nie było. Do zestawu dołożyłem ramy okien, rurę, uchwyty na pekaśki no i klamki. Zastanawiam się, może jeszcze to poprawię :S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi