stakor1 Napisano 12 Lutego 2016 Autor Napisano 12 Lutego 2016 Dzieki, postaram się już bez dłuższych pezestojów :P Jureczek - modelarzu - twój mil ładnie zrobiony i się bardzo fajnie prezentuje! Ja się tylko uparłem, żeby dorobić wnętrze, którego i tak nie będzie widać :P Cytuj
jureczek Napisano 12 Lutego 2016 Napisano 12 Lutego 2016 Ale robisz to kapitalnie Celownik super. A jak ktoś zajrzy przez uchylone drzwiczki i zobaczy pulpity i przymruży oko to poczuje się jak w prawdziwej maszynie Powodzenia ,zaglądam cały czas i działaj tak pięknie jak do tej pory Cytuj
Robroy Napisano 13 Lutego 2016 Napisano 13 Lutego 2016 Dobra robota Stakor1 No i ta sylwetka rasowego śmiglaka....w jedynie słusznej skali Poproszę jakąś aktualizację Cytuj
qalimar Napisano 14 Lutego 2016 Napisano 14 Lutego 2016 Stakor, ścian bocznych paki nie zaświniaj za bardzo. W rzeczywistości są prawie czyste, ze wskazaniem na prawie... ;-) Cytuj
jureczek Napisano 22 Lutego 2016 Napisano 22 Lutego 2016 Co jest Kolego? Brak czasu? To już tydzień-godzinki nie znalazłeś na aktualizacje postępu prac? Mitrandir wspomniał, ze masz teraz zarąbista kolekcje wiatraków,ale Ty działaj a nie oglądaj Cytuj
stakor1 Napisano 25 Lutego 2016 Autor Napisano 25 Lutego 2016 Hej, No dziękuję za zainteresowanie Niestety życie zawodowe rzuca mnie po Polsce a w obcych miejscach mi się źle z blaszkami pracuje ;P (ciężko je znaleźć na obcej podłodze). Ale przyszły tydzień mam nadzieję spędzić w domku Qalimar - dzięki za czujność, jakoś bez powiększenia i lampy błyskowej kiepsko było widać - już wyczyszone Cytuj
stakor1 Napisano 4 Kwietnia 2016 Autor Napisano 4 Kwietnia 2016 Mały postęp... żeby nie było. Do zestawu dołożyłem ramy okien, rurę, uchwyty na pekaśki no i klamki. Zastanawiam się, może jeszcze to poprawię :S Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi