Jacek K Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Model to staroć ale jakoś udało się go „zlepić” do kupy. Zmodyfikowałem przednią gwiazdę silnika, kołpak i śmigło, zdecydowanie zmniejszyłem grubość wiatrochronu i owiewki, wymieniłem żaluzje na blaszkowe, zbudowałem od nowa podwozie i cały kokpit. Model miał być doświadczalnym ale postanowiłem dobrnąć z nim do końca. Wszystkie oznaczenia malowane. Pierwsze fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Piękny i bardzo realistyczny model Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Fajny Japończyk. _________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Fiat BR.20 - Supermodel + blachy - Eduard 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Kilka nowych zdjęć przy świetle dziennym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Pogratulować, naprawdę fajny model. Czym malowałeś kolor "aluminium" (chodzi mi o farbę) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Trochę mieszałem kolor bazowy paneli. Prawie tego nie widać.Aluminium i duraluminium jest w większości. Dojdzie jeszcze końcowe zróżnicowanie paneli i linii podziału ale na to muszę troszkę zaczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi