Jacek K Napisano 13 Kwietnia 2015 Napisano 13 Kwietnia 2015 Model to staroć ale jakoś udało się go „zlepić” do kupy. Zmodyfikowałem przednią gwiazdę silnika, kołpak i śmigło, zdecydowanie zmniejszyłem grubość wiatrochronu i owiewki, wymieniłem żaluzje na blaszkowe, zbudowałem od nowa podwozie i cały kokpit. Model miał być doświadczalnym ale postanowiłem dobrnąć z nim do końca. Wszystkie oznaczenia malowane. Pierwsze fotki: Cytuj
Desaxe Napisano 13 Kwietnia 2015 Napisano 13 Kwietnia 2015 Piękny i bardzo realistyczny model Gratulacje! Cytuj
mig Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Fajny Japończyk. _________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Fiat BR.20 - Supermodel + blachy - Eduard 1/72 Cytuj
Jacek K Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Napisano 14 Kwietnia 2015 Kilka nowych zdjęć przy świetle dziennym: Cytuj
tenzan Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Pogratulować, naprawdę fajny model. Czym malowałeś kolor "aluminium" (chodzi mi o farbę) ? Cytuj
Jacek K Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Napisano 19 Kwietnia 2015 Trochę mieszałem kolor bazowy paneli. Prawie tego nie widać.Aluminium i duraluminium jest w większości. Dojdzie jeszcze końcowe zróżnicowanie paneli i linii podziału ale na to muszę troszkę zaczekać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi