MINSTRAL Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Model od Bronco, ładnie spasowany, dużo detali, mała blaszka foto w zestawie oraz figurka żywiczna. Moja jednak została wymieniona na inną żywiczną. Gąski z Tamiya, podstawka od Marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Bardzo fajny modelik. Zrób fotki "zaglądające" do środka. Zawsze podobał mi sie ten samochodzik :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Fajnie Ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 14 Listopada 2007 Autor Share Napisano 14 Listopada 2007 Więcej fotek będzie ale w grudniowym Model Fanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Gąski z Tamiya Gaski? Przecież ten Humber jest na kolach Myślałem, ze tego pojęcia pancerniacy używają w stosunku do gąsienic. Bardzo ładny model, umiejętnie zaprezentowany i sfotografowany. Same plusy. Kurcze, tera widzę, rzeczywiście gąski tamiyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Gaski? Przeciez ten Humber jest na kolach A ja szukam czegos na zasadzie zapasowych ogniwek do jakiegos Shermana gdzies upchnietych... I sobie mysle, kurde, gdzie tu gaski... Kurcze, tera widze, rzeczywiscie gaski tamiyskieNo to kurcze, czy gaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Fajny tylko ta gęś/kaczka za czysta jest ;) Ocena 5+/6 Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 15 Listopada 2007 Autor Share Napisano 15 Listopada 2007 jest na nich delikatny wash ale nie widać na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 No to kurcze, czy gaski? powiedzmy ptactwo domowe, lub lunch! Fajny tylko ta gęś/kaczka za czysta jest ;) Jakub, moim zdaniem nie. Gesi, jak to ptaki, sa zwykle bardzo czyste. No moze kuperki maja przybrudzone, ale tych na fotkach ich nie widac. Na tych fotkach, poza tym, widac chyba zbyt malo aby ocenic jakos gesiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 MINSTRAL, po co w ogole pokazywales tego Humbera? Trzeba bylo zrobic sama podstawke z ptactwem i by na jedno wyszlo. I tak nikt nie mowi o pojezdzie, tylko wszyscy skupiaja sie na gaskach. Masz jakies kwity na nie, tak przy okazji spytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 A czy przebadane na ptasią grypę są ? a model fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 MINSTRAL, po co w ogole pokazywales tego Humbera? Trzeba bylo zrobic sama podstawke z ptactwem i by na jedno wyszlo. I tak nikt nie mowi o pojezdzie, tylko wszyscy skupiaja sie na gaskach. Masz jakies kwity na nie, tak przy okazji spytam? Bo model taki sobie, a podstawka najgorsza, szczególnie ten pancerny płot. I jak zwykle kolega Minstral uraczył nas ogromną ilością zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 A ja pozwolę sobie pojeździć - temat ciekawy a z wykonaniem już gorzej. Model kończony na siłę - fakt jakby trzeba zdążyć na wydanie model fana. Zabrakło tego spokojnego tygodniowego powolnego i mozolnego ożywiania pojazdu. I za to minus. W ogóle mam wrażenie że tobie się zawsze śpieszy. Robisz dużo dobrze czysto, a modele są jakieś takie nie dokończone. Czy nie warto by się przyłożyć i pokazać że naprawdę umiesz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Eeee tam, ładny, robiący wrażenie model i tyle. Nie widzę żeby był niedokończony, podstawka też ładna. A gąski zauważyłem jak mi o nich napisaliście:) Płot faktycznie taki jakiś mało płotowy, nikt przecież nie stawia ogrodzenia z takich desek. Ale poza tym brawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 I ja dorzucę uwagę krytyczną. Figurka powinna być matowa. Teraz wygląda jak żołnierzyk do zabawy. Ale ze mnie kawał zgreda. Zły spiton zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi