hypnos82 Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Pora wystawić kociaka do galerii Chciałbym bardzo podziekowac za pomoc w budowie koledze meser262, który caly czas mnie wspieral informacjami na temat pojazdu nr 232 Bez tych pomocy na pewno nie osiągnąłbym takiego efektu końcowego . Od ostatniej sesji nic się nie zmienilo, wiec czesc fotek będzie z warsztatu ( bo bardzo ladnie wyszly :P ) Zapraszam do oglądania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Podoba mi się, nie jest z amunicja zdewastowany. Jedynie ten zimmerit na włazie na wieży trochę słabo wygląda przy reszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) W przyszłości zawiesze cos na te pręty żeby nie kuło w oczy A jakiego kolory były helmy w tamtym okresie ? Bo akurat znalazłem figurki niemiaszkow, wiec być może zawiesze tam helmy, tak jak na zdjeciach Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Podoba mi się, delikatnie utytłany. Ma moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Taki wlasnie będzie mój kierunek wykończenia modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Sam posiadam dwie, ale ta, fajnie wyszła Panther-a. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Trochę ciemna, ale jestem na TAK. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Bardzo dobry model! Podziwiam i popodbieram z warsztatu przy mojej Panterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Trochę ciemna, ale jestem na TAK.Pzdr Nie jest ciemna Zdjęcia były robione przy sztucznym świetle stąd ten ciemny kontrast Wyciągnąłem wnioski z Tigera i tym razem tego błędu nie popelnilem Ciesze się ze się wszystkim podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Świetna! Piękny kociak. <3 Widać, że bardzo starannie i czysto złożona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 21 Kwietnia 2015 Share Napisano 21 Kwietnia 2015 A ja mam pytanie: Do czego służą te "narty" wbite poniżej wieżyczki dowódcy? Ładny. Podoba mnie się zwłaszcza umiar w brudzeniu. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2015 Te pręty służyły jako podpora wlazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 21 Kwietnia 2015 Share Napisano 21 Kwietnia 2015 Oto moje dwie Panther-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 21 Kwietnia 2015 Share Napisano 21 Kwietnia 2015 Bardzo ładna Pantera. Skrzynki są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2015 No w sumie możesz mieć rację Sprawdzę to jeszcze i jak co to poprawię Dzięki za uwagę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2015 Sprawdzilem i takie ułożenie karabinu również było spotykane, tylko że kolba nie opierala się o właz. Wszystko zależało od ustawienia uchwytu KM-u. Podniosłem troszkę KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Ładny, choć dla mnie za czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi