koksik750 Napisano 27 Listopada 2007 Autor Share Napisano 27 Listopada 2007 kwestia dobrania koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Malowanie super.Tylko dobierzesz jakieś fajne kolory i będzie wyczesana fura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 No malowanie ciekawe, dwu kolorowe.Ja tam widzę trzy kolory: czarny, biały i czerwony... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 No malowanie ciekawe, dwu kolorowe.Ja tam widzę trzy kolory: czarny, biały i czerwony... Pozdrawiam Ja w zasadzie też Czyli jesteśmy całkiem trzeźwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Hehe dokładnie 3 kolory Mi się te malowanie za bardzo nie podoba ale wedle gustu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Ładne ale nie do końca pasuje do Rx7, trochę inny kształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 27 Listopada 2007 Autor Share Napisano 27 Listopada 2007 jeśli ktoś ma jakieś fajne malowanko, to zamieszczajcie, rozważe napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Fajny te malowanie na 350z ,a mi sie widzi tak jak na 350z tylko ze odwrotnosc pierwszych kolorow czyli srebny ,czarny ,czerwony albo caly srebny i zrobic taka przedzialke czarna jak na tym nissanie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2007 No malowanie ciekawe, dwu kolorowe.Ja tam widzę trzy kolory: czarny, biały i czerwony... Pozdrawiam Ja w zasadzie też Czyli jesteśmy całkiem trzeźwi Nie brałem pod uwagę koloru białego bo to jest jakiś wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2007 No i witam ponownie...dziś rano dostałem w końcu felgi do mazdy: I po przymiarce widać, że bez poszerzania się nie obejdzie :P : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Lol ile to ma 21 cali? A co do poszerzeń to i tak to auto pasuje poszerzyć bo to jest coś zaje...fajnego. Obserwuję uważnie Twoją relację czekam na ciąg dalszy powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2007 To są 19 calowe felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2007 Odciąłem tylną półkę z głośnikami, ponieważ w tym miejscu będzie zabudowa z .... z..... z nitro : Będzie to auto dwu osobowe.... ponieważ.... tylne siedzenia zajmie zabudowa...... audio ( zabudowa pochodzi z jednego z moich modeli, i nie będę jej w nim używał ): Nałożyłem masę modelarską, żeby wypełnić tylne siedzenia: i przymiarka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Kurde meen rozbrajasz mnie tą dokładnościa... Zapytam jeszcze o poszerzenia czy będziesz same nadkola naciągał czy od zderzaka do nadkola czy całość łącznie z progami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2007 na pewno progi łącznie z nadkolami. A co do zderzaków to nie wymyśliłem jeszcze konkretnego wyglądu. Musze przysiąść przy kartce i zacząć projektować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi