koksik750 Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 (edited) No i zaczynamy... Mazda Rx-7...napewno nie będzie to model "prosto z pudła" - o tym przekonacie się podczas trwania tego konkursu Poniżej In-Box mojej mazdy: Pierwszy etap będzie składał się z podwozia, drugi natomiast nadwozie. Edited November 14, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Brawa dla pierwszego odwaznego! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 hehe nie trzeba braw :P :P :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKD4GA Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Szybki jestes koksik750 Pozdr. Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 heh a jak nawet nie wiesz jak mnie rece swierzbily do tego modelu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz S. Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 A z miłą chęcią będę tutaj zaglądac, co u cywilnych słychać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 A z miłą chęcią będę tutaj zaglądac, co u cywilnych słychać zapraszamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 No i zaczynamy... Mazda Rx-7...napewno nie będzie to model "prosto z pudła" - o tym przekonacie się podczas trwania tego konkursu Coś w stylu JDM, czy coś bardziej ekstremalnego Ja czekam na moją Silvie S13, felusie i też zaczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 Coś w stylu JDM, czy coś bardziej ekstremalnego Ja czekam na moją Silvie S13, felusie i też zaczne Nic nie zdradze :P ogólnie bedzie ostry tuning :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted November 16, 2007 Author Share Posted November 16, 2007 i oto co się dzieje w warsztacie koksika: częći oprócz karoserii i wnętrza pomalowane podkładem surfacer 1200: i wszystkie elementy zawieszenia i silnik pomalowany farba Aluminium Vallejo Air: teraz maskowanie aluminium i pomalowanie reszty na czarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhol Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Ładny samochodzik Liczę że będzie wyglądał jeszcze lepiej niż na pudełku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted November 16, 2007 Author Share Posted November 16, 2007 oto nastepne prace... tym razem instalacja nitro : jestem na etapie robienia tych oto "puszeczek": oto puszki (jeszcze nie pomalowane ) wykonane z ramki: i jeszcze reduktory, ktore beda w kolorze czerwonym i niebieskim ( jak na zdjeciu widac ), rowniez wykonane z ramki i przewiercone : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktak Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Siadam w pierwszym rzędzie. Mam pytanko... po co się kładzie podkład Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted November 16, 2007 Author Share Posted November 16, 2007 Siadam w pierwszym rzędzie. Mam pytanko... po co się kładzie podkład Z góry dziękuję Po to zeby farba sie trzymala i wyrownuje powierzchnie..to najprostsze wytlumaczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktak Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Dziękuję. I kibicuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 No kolego Koksie ... wstawiaj fotki lepszej jakości , te zaworki narazie wyglądają ... ni wyraźnie, ale nabiera to szlifu, powodzonka, przyczepnonka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 i nowa porcja .... ze wzgledu ze beda dwa tlumiki, musze przemodelowac ten oto zbiornik paliwa, tu wycieta prawa czesc: wycieta srodkowa i prawa czesc: na to poszla plytke polisterynowa i prawa czesc zbiornika, wyszpachlowane teraz tylko odczekac az wyschnie i wyszlifowac: a tu pomalowane juz czesci zawieszenia kolorem czarnym (vallejo air ): i złożony silnik: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edler Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 jakiś mały ten silnik :P Podobają mi się części zawieszenia ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Śmiesznie ten silniczek Wankla wygląda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 i nastepne swiezosci pysznosci: zlozone tylne zawieszenie: i uzyjemy jednej z lotek ( pierwszej od góry ) z tego oto zestawu: i oto lotka: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktak Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Mam pytanko , gdzie kupiłeś te lotki Ja szukałem na allegro i inc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 (edited) Mam pytanko , gdzie kupiłeś te lotki Ja szukałem na allegro i inc... bo na allegro nic prawie nie znajdziesz jesli chodzi o takie dodatki :P lotki kupilem w hlj Edited November 20, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktak Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 hlj co to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 hlj co to sklep www.hlj.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts