dlugi6661 Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Witam, kolejny projekt, Trabant 601 universal. Pomysł na niego - lakier candy, biały dach, silnik stock ale zdetalizowany i w customowym malowaniu, solidna gleba, na dachu walizki lub box, dwukolorwa tapicerka. Miały być szerokie nadkola, ale niestety nie wyglądały tutaj zbyt dobrze, zostały zerwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Fajny projekt Napisz proszę coś więcej o tym lakierze. To candy Alclad'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2015 A zdziwię Cię, to własna produkcja Czarny na to srebrny na to transparentny czetwony Wszystko z tamki, szkoda ze nie mozna pokazac na zywo jak sie zachowuje troche pomaranczowy troche brazowy troche czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Zapowiada się ciekawe auto , będę obserwować i powodzenia w budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2015 Nie dziękuję Tymczasem zacząłem silnik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Silnik po washu, prawie skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Klar położony, na końcu będzie woskowanie ale z efektu jestem i zadowolony. Przerobiłem pasy zrobiłem takie same jak plastikowe w zestawie ale z materiału z metalowymi elementami. Klapa też gotowa, niestety fabrycznie nie było jednego zawiasu jakby nie został odlany wykombinuję coś na końcu z drutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Stylowo jak dla mnie bomba . JAki plan na felgi? Może biała stalóweczka z chrom kapslami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 1 Maja 2015 Autor Share Napisano 1 Maja 2015 Dzięki, co do kół mam najgorszą rozkminę. Zastanawiam sie czy nie wyciac rotorow i wstawic w to miejsce pełny wzór z wycietym dolarem- takie delikatne bling, bo chrom w stali dosc powszechne chcialbym cos innego fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 To może equpiy 01 lub 03? . Mogłoby się nieźle zgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 3 Maja 2015 Autor Share Napisano 3 Maja 2015 Nooo te 01 ogień - ma ktoś odlew ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 4 Maja 2015 Autor Share Napisano 4 Maja 2015 A co powiecie na to : Wiadomo będą schowane inaczej ustawione ale sam styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 4 Maja 2015 Share Napisano 4 Maja 2015 ładny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 11 Maja 2015 Autor Share Napisano 11 Maja 2015 na finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Przesympatyczny Trampek Gratulacje Tylko ta czapeczka jakoś dziwnie siedzi na nim Może to wina fotek ? Szkoda, że takie fajne autko i ma długi. Kredyt pod niego wziąłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Ładnie, czysto i najważniejsze- równo pomalowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 12 Maja 2015 Autor Share Napisano 12 Maja 2015 Coppercat heh tak to auto do "chwilówek" Co rozumiesz przez czapeczkę - dach ? Raptowny porządek i ład musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 13 Maja 2015 Autor Share Napisano 13 Maja 2015 Wczoraj siedziałem tak długo aż skończyłem, okazało się, że trampek potrzebował jeszcze 5h. Teraz już najdrobniejsza kosmetyka + woskowanie, ale i bez tego się dobrze świeci. Uszczelki poprawione, flock ma za duże kawałki na małą piłkę więc tak zostaje. Opowiem co nieco o wczorajszych perypetiach [] Pierwszy raz robiłem spas, okazało się, że muszę zajebiście zwężyć koła, które ścierałem w nieskończoność na 2 pilnikach kosmetycznych. Tył wszedł elegancko, założyłem przód, położyłem tramposza na glebę i... siedział na wydechu i wachaczach, było too low [:P] Więc musiałem wyciąć wydech i zrobić customowy z tego co miałem. Podgrzałem styren i wyszło spoko, pociąłem zawiechę wkleiłem wachacze pod innym kątem i osiadł jak ta lala [] Później zabawa w łamliwe teleskopy klapy, położenie modelu bokiem na brudnej szmatce więc i polerka..aż się udało. Z tyłu siedzi "pasażer". Wrzucam to jeszcze w WIPie, bo jak się ogarnę to pojadę z nim na plener. Pozdro! wydech w trakcie prac: Auto lewitujące w powietrzu: No i sesyjka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Przyznam się, że na początku byłem sceptykiem Twojego pomysłu, ale widzę, że wyszedł super trabancik. Jakbyś domalował 2 pasy na masce i dachu to byłby Trabant WRC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Fajny. Gdzie włochate kostki i antyradarowe CD pod lusterkiem Poważne braki to auto ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 13 Maja 2015 Autor Share Napisano 13 Maja 2015 Marak cieszę się, akurat do tego auta oprócz felg miałem wizję na wszystko i do końca w nią wierzyłem. Miało być jeszcze CB radio we wnęce pasażera, ale już nie zdąże Cooper kostki zrobiłem z miliputa, ale już drugi raz po dwóch dniach jest jeszcze miękki i chyba odpuszczę, a cd heh musiałoby nieźle wyglądać. Wystawiam model w sobotę na festiwalu więc musiałem wybrać rzeczy ważne i ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 CD możesz zrobić ze srebrnego cekinka dostępnego w prawie każdej pasmanterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 13 Maja 2015 Autor Share Napisano 13 Maja 2015 A skalą przypasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Myślę, że spokojnie - 6,5 mm. O takim rozmiarze znalazłem na podłodze - córka używa do zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 14 Maja 2015 Share Napisano 14 Maja 2015 Myślę, że spokojnie - 6,5 mm.O takim rozmiarze znalazłem na podłodze - córka używa do zabaw Minimalnie za duże , płyta ma 120 mm średnicy dzieląc przez 24 daję 5mm Trabant fajnie wyszedł a misiek z tyłu powala Zdradzisz jak go wykonałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi