bartek33365 Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Dawno nie robiłem żadnego szmatopłata. W magazynie jest kilka modeli lecz wybór padł na szybkiego do zrobienia trzypłatowego Fokkera. Aby nie było za łatwo wybrałem malowanie Friedricha Kempfa. Model dość znany, więc nie będę się rozpisywał na jego temat. Tak więc czas na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Świetny model..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Pięknie! Jak uzyskałeś taki efekt malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Dzięki Najpierw dałem kolor bazowy, a później przejeżdżałem coś a la suchym pędzlem różnymi kolorami zieleni tak aby uzyskać efekt malowania smugowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 śliczności - te samoloty miały duszę aż się skusiłem żeby też sobie zrobić takiego jak to nazwałeś "szmatopłata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2015 To prawda. Wtedy decydowały umiejętności pilota, a nie odpowiednie zaprogramowanie komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Chyba dość trudna w zrobieniu ta imitacja drewna Dlatego nie biorę się za takie modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi