MichalZ Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam, do zaprezentowanie mam model pojazdu ShkH Dana vz.77 , model w Barwach Polskich Sił Zadaniowych w Afganistanie 2013 r. , o nazwie własnej "DANUSIA", bazą był zestaw firmy Hobby Boss . Model wziął udział w 9 Inowrocławskim Konkursie Modelarskim ,gdzie zdobył wyróżnienie oraz nagrodę "ORZEŁ" od Stowarzyszenia Modelarzy Redukcyjnych z Gniezna za "najlepszy model według tego Stowarzyszenia ." Oraz nagrody,niestety z racji gabarytów,nie udało się wszystkiego na jednym zdjęciu zmieścić : Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Nagrody zasłużone w całej rozciągłości piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Model bardzo ładny, gratuluję nagrody. Mógłbyś co nieco napisać o malowaniu? Jakich farb użyłeś? Czy zastosowałeś też jakieś dodatki do modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Bardzo ładny, zasłużone nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Bardzo ładny model Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Rzucił mi się w oczy w którejś z relacji zdjęciowych z Inowrocławia, i proszę - jest też pełna galeria. Podoba się, bardzo Sam w sobie pojazd bardzo ciekawy, a tym bardziej w takim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon235 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 piękny model gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 A można wiedzieć jakimi farbami był malowany i rozjaśniany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam, Dziękuje za pozytywny odbiór modelu , a więc model malowany był tamiy-ami, rozjaśniany białą tamiyą (do kolorówch nato dodawałem kilka kropel białej,),po mniejsze szczegóły to pactra itp . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Ale skubana ładna. Brawo i gratulacje za nagrodę. Coś mi się wydaje że wyhaczysz nią jeszcze nie jedno trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 30 Lipca 2019 Autor Share Napisano 30 Lipca 2019 W dniu 29.04.2015 o 02:23, gumowy01 napisał: Ale skubana ładna. Brawo i gratulacje za nagrodę. Coś mi się wydaje że wyhaczysz nią jeszcze nie jedno trofeum I miałeś rację ,na początku tego roku Danusia wzięła udział w zawodach w Aleksandrowie Łódzkim gdzie zdobyła nagrodę specjalną miałem problem aby zmieścić wszystko na jednej fotce z tąd i taka perspektywa i trochę kolory inne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi