Drozdek Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 No to kolejny okręcik także z blaszkami, kalkomanią oraz żywicą. Zdjęcia wykonane kalkulatorem... :( Cytuj
cooper69 Napisano 19 Maja 2015 Napisano 19 Maja 2015 Czy tak ciężko zrobić model w 1:350 ? Ale to chyba pytanie nie do autora wątku. Napisz do Mirage Hobby. Może coś odpiszą. Cytuj
Robo Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 Czy tak ciężko zrobić model w 1:350 ? Ale to chyba pytanie nie do autora wątku. Napisz do Mirage Hobby. Może coś odpiszą. - pewnie odpiszą ! Może ktoś tu jest kto się na tym zna Cytuj
Nathan Napisano 20 Maja 2015 Napisano 20 Maja 2015 Pisałem chyba z dziesiątki razy do Mirage w sprawie poprawek, zapytania o kolejne produkty (choćby o elementy fototrawione do nowych torpedowców, które Mirage zapowiada od 2013 r.) - ani razu nie uzyskałem jakiejkolwiek odpowiedzi od tej firmy. Customer services tam nie istnieje, niestety. A szkoda. Cytuj
kalaruch Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 Ich mail to czarna dziura, nawet nie odpowiedzieli na moje pyt. dot. spieprzonych wyprasek. Może trzeba błagać pana Miarkę żeby się z nimi dogadać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi