Drozdek Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 No to kolejny okręcik także z blaszkami, kalkomanią oraz żywicą. Zdjęcia wykonane kalkulatorem... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Czy tak ciężko zrobić model w 1:350 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Czy tak ciężko zrobić model w 1:350 ? Ale to chyba pytanie nie do autora wątku. Napisz do Mirage Hobby. Może coś odpiszą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Czy tak ciężko zrobić model w 1:350 ? Ale to chyba pytanie nie do autora wątku. Napisz do Mirage Hobby. Może coś odpiszą. - pewnie odpiszą ! Może ktoś tu jest kto się na tym zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nathan Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Pisałem chyba z dziesiątki razy do Mirage w sprawie poprawek, zapytania o kolejne produkty (choćby o elementy fototrawione do nowych torpedowców, które Mirage zapowiada od 2013 r.) - ani razu nie uzyskałem jakiejkolwiek odpowiedzi od tej firmy. Customer services tam nie istnieje, niestety. A szkoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalaruch Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Ich mail to czarna dziura, nawet nie odpowiedzieli na moje pyt. dot. spieprzonych wyprasek. Może trzeba błagać pana Miarkę żeby się z nimi dogadać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts