Drozdek Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 No to kolejny okręcik także z blaszkami, kalkomanią oraz żywicą. Zdjęcia wykonane kalkulatorem... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 Czy tak ciężko zrobić model w 1:350 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 Czy tak ciężko zrobić model w 1:350 ? Ale to chyba pytanie nie do autora wątku. Napisz do Mirage Hobby. Może coś odpiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Czy tak ciężko zrobić model w 1:350 ? Ale to chyba pytanie nie do autora wątku. Napisz do Mirage Hobby. Może coś odpiszą. - pewnie odpiszą ! Może ktoś tu jest kto się na tym zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Pisałem chyba z dziesiątki razy do Mirage w sprawie poprawek, zapytania o kolejne produkty (choćby o elementy fototrawione do nowych torpedowców, które Mirage zapowiada od 2013 r.) - ani razu nie uzyskałem jakiejkolwiek odpowiedzi od tej firmy. Customer services tam nie istnieje, niestety. A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 Ich mail to czarna dziura, nawet nie odpowiedzieli na moje pyt. dot. spieprzonych wyprasek. Może trzeba błagać pana Miarkę żeby się z nimi dogadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi