Piotr_P Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Model z serii Snap. Błyskawiczny montaż mogę potwierdzić.Potwierdzę też niestety irytujący montaż niesamowicie dokładnych gąsienic. Malowany farbami AK Interactive w okresie użytkowania na Łuku Kurskim,dodana lufa RB oraz kalki z książeczki Kagero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Podoba mi się, choć może troszkę za mocno się świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 6 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2015 Nie pamiętam czy prysnąłem go matem Muszę mu się przyjżeć i najwyżej położę warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 Kolejny bardzo fajny model Sposób montażu gąsienic Zvezdy mnie też irytował ale finalnie prezentują się bardzo ładnie, na tle innych producentów w "72" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 A ja mam pytanie jak ci się udało je zamontować ,bo ja to próbuje rozgryźć , bezskutecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 16 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2015 Prawa strona nie jest poprawna. Jakby ogniwo przydluga... zakrylem to panelem osłony. Sposobem bylo chyba nie przyklejanie kola napedowego przed zmontowaniem gasienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 One mi się zazwyczaj łamią i trudno układają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 16 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2015 Akurat w Panterze wydaje mi się ze z prawą strona instukcja myli sie ze sposobem montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 Świetna Pantherka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi