jpl Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 22 Lipca 2015 Autor Share Napisano 22 Lipca 2015 to zaczynamy malunki.... podkład i preshading Kolor bazowy UA260 oraz pierwsza warstwa cieniowania za pomocą UA259 Rozjaśnienia UA258 zdjęcia prześwietlone ale wciąż nie mogę znaleźć taniego i dobrego źródła światła.. Pewnie jednak trzeba będzie zainwestować wreszcie w namiot bezcieniowy z lampkami .... Wracając do modelu... Nałożyłem warstwę bezbarwnego satynowego AK Interactive i zaczynam zabawę z washem,filtrami, olejami itp..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 25 Lipca 2015 Autor Share Napisano 25 Lipca 2015 Modele gotowe. Wpisów mało ale tez skala niepopularna ... czas na galerię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Moim zdaniem bardzo porządna robota. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Jak dla mnie skala bardzo wymagająca. Tym bardziej mi się Twoje prace podobają. Przyrząd super, też myślę nad czymś podobnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Sierpnia 2015 Share Napisano 12 Sierpnia 2015 Dałeś czadu (i do pieca!). Modele super, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Super modele. Bardzo ładnie zbudowałeś kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Dziękuję koledzy....choc warsztat się skończył i galeria juz jest jakiś czas... teraz na warsztacie czekają kolejne modele rodem z WOT...Jagdtiger czeka na drugi kolor, Pz.Kpfw.IV na silną wolę i Object 704 na koniec scrach'u i poprawki podwozia po spapraniu wymiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2015 viewtopic.php?f=68&t=49948 dla chętnych link do galerii bo w warsztacie skończonym wpisów się kilka pokazało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi