wapel Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Hej, praktycznie (zostały peryskopy) skończyłem prace nad Tygrysem II, który docelowo stanie na dioramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 wygląda EXTRA!!! mi taki styl się bardzo podoba, a Twój model jest wykonany moim zdaniem perfekt!!! Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Podoba mi się. Jedynie to "coś" na osłonach wentylacji mi się nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Świetnie wyszedł! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Pewnie Bazyl ma racje... ale piekny bydlak jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Świetnie wyszedł. Jedna z ciekawszych "dwójek" jaką widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 27 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2015 Panowie, dzięki za opinie! Galerię skończonej dioramy oczywiście wrzucę jak tylko skończę. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon J Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Bardzo przyjemny model, aż miło popatrzeć ;) Te prześwitujące kamo daje super efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Świetnie wybrudzony model. !.!.! Czy dioramę do niego również pokażesz? chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 Bardzo mi się podoba takie brudzenie i zimowe kamo świetnie pasują do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 2 Lipca 2015 Autor Share Napisano 2 Lipca 2015 Dzięki! galeria z dioramy oczywiście będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 8 Lipca 2015 Share Napisano 8 Lipca 2015 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi