Super Moderator Greif Napisano 31 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 31 Października 2015 ale podkładów do pseudo zwrotnicy nie poprawiłeś... szkoda bo kiepsko to wygląda, nie wspominając o sterowaniu zwrotnicy itd... z wagonami to niestety lipa, kilka fotek jest no ale trzeba by dłubać od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 31 Października 2015 Share Napisano 31 Października 2015 To jest absolutne arcydzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Października 2015 Share Napisano 31 Października 2015 Z tej "7" to bym zrezygnował na rzecz jeszcze jednego "Blitza" albo innej sztabówki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 31 Października 2015 Share Napisano 31 Października 2015 Mi brakuje jeszcze tylko śladów za pojazdami. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 31 Października 2015 Autor Share Napisano 31 Października 2015 Na detale przyjdzie pora.Będzie kozioł oporowy,sterowanie zwrotnicą,jakaś lampa,beczki troszkę zieleni itp.Dodatkowo będzie też siatka maskująca umieszczona za Dorą na pionowych słupach.Rozjazd no niestety lipa,nie mogłem go cofnąć bo wszystko zalane było żywicą poliestrowa a to trzyma jak cholera i uszkodził bym torowisko.Wydłużyć też nie za bardzo bo wyglądało by to może i poprawnie ale wjechał bym mocno na łuk głównego torowiska i to wtedy było by przegięcie.Tutaj dałem totalnie d.... więc tak zostanie.Całość i tak jest mocno naciągana i jest zlepkiem tego co widziałem na fotach.Jakoś nie mogłem darować sobie tej bocznicy i BR86 i teraz jest problem jak ze wszystkim w tym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 Ciąg dalszy tej mordowni.Detale wykonałem z odpadów. Worki z piaskiem z plasteliny. Wydłubałem też szlaban i coś co przypomina kozły. Taki coś mi z tego wyszło. Nie zmam się zbytnio na malowaniu figurek troszkę nazistów przypominają. Postanowiłem z braku wagonów umieścić na bocznicy leopolda,BR 86 jest tu tylko tymczasowo.Całość i tak jest mocno naciągana więc leopold ozdobi całość Przyznam się mam cholernie dość tej skali.Kombinować trzeba na każdym kroku,nawet miałem problem ze znalezieniem figurek które nie są w pozycji do ataku.To na razie tyle pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 W sumie fajnie to wygląda, ale brak dbałości o detale i choinki psują ogólny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi