krosto Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Witam, Model OOB, dodałem tylko wczesnego Spandała z jakiegoś zestawu magazynowego oraz zmieniłem nieco wygląd smigła Germania, bez ingerencji w logo, do którego nie miałem już serca i wiary w sukces. Główny nacisk przy tym modelu położyłem na malowaniu i brudzeniu, próbując innych możliwości. pozdrawiam K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Pięknie, szczególnie te polerowane blachy. Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Ano właśnie. Blaszane okaptowanie wygląda świetnie. Malowane pędzlem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krosto Posted July 6, 2015 Author Share Posted July 6, 2015 Podziękował Malowane pędzlem? Ano pędzlem, potrójnym zerem, mała powierzchnia, więc się nie napociłem K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts