krosto Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Witam, Model OOB, dodałem tylko wczesnego Spandała z jakiegoś zestawu magazynowego oraz zmieniłem nieco wygląd smigła Germania, bez ingerencji w logo, do którego nie miałem już serca i wiary w sukces. Główny nacisk przy tym modelu położyłem na malowaniu i brudzeniu, próbując innych możliwości. pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Pięknie, szczególnie te polerowane blachy. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Ano właśnie. Blaszane okaptowanie wygląda świetnie. Malowane pędzlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 6 Lipca 2015 Autor Share Napisano 6 Lipca 2015 Podziękował Malowane pędzlem? Ano pędzlem, potrójnym zerem, mała powierzchnia, więc się nie napociłem K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi