Irek-M1 Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 Witam rozpoczynam nowy wątek. Model tej scanii powstaje z dwóch innych modeli, które stały u mnie na półce co dobitnie widać na nieoczyszczonej jeszcze masce. Na ten moment połączyłem dwie ramy, z dwóch kabin zrobiłem jedną. Czeka ona na zrobienie wyższego dachu oraz skrzyń wokół. Na ten moment istnieje tlko imitacja boku. Mam jeszcze jedną prośbę szukam ciekawego malowania na ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 Nooo kolego, powodzonka, projekt bardzo interesujący , będę bacznie śledził, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 no no Scania narazie LAdnie sie prezentuje do tego jakas naczepka Euro i bedzie gitara , a i jeszcze jedno rama jest od Wreced ?? i z kad miales takie fajne owiewki tylne ta niebieska i przedluzenie kabiny , Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 19 Listopada 2007 Autor Share Napisano 19 Listopada 2007 no no Scania narazie LAdnie sie prezentuje do tego jakas naczepka Euro i bedzie gitara , a i jeszcze jedno rama jest od Wreced ?? i z kad miales takie fajne owiewki tylne ta niebieska i przedluzenie kabiny , Pozdrawiam Rama oraz kabina powstała poprzez połączenie dwóch modeli. Owiewki są oryginalne tak jak w modelach. Ostatecznie będą one zmienione gdyż wyższy będzie dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Enooo zajefany pomysł... będę czujnie przyglądał się temu pojazdowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 No zapowiada się ciekawie. Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Wspaniały projekt, jak się podejmiesz, tego powodzonka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Rama oraz kabina powstała poprzez połączenie dwóch modeli. Owiewki są oryginalne tak jak w modelach. Ostatecznie będą one zmienione gdyż wyższy będzie dach. No to niezle zaczyna tobie to wychodzic niby tak malo ale efekt jest niezly . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 O ja cie piore,skończ tylko ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 27 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2008 Witam po bardzo dłuuuuuuuugiej nieobeconości, ale jak mówiłem na wstępie będzie to bardzo wolny projekt.Na tym etapie mam poszpachlowane tylne nadkola, przygotowaną kabinę do malowania. Kabina jest podniesiona o 8mm w górę. Tylna ścian kabiny jest zrobiona od podstaw. Wykonałem również przedłużenie podłogi oraz kostrukcję wenętrzną kabiny, na którą to nakleję cienką gąbkę oraz skórę, którą to przepikuję. Rama też uzuskała po małym skróceniu właściwą długość. A teraz zdjątka. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Stara Longline-ka? Brzmi zdumiewająco Czekam z niecierpliwością na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Praetorian wymyśliłeś coś nowego(chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Fajnie , podoba mi sie ta koncepcja . Powodzenia . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Na naczepie kontener z wystającym statecznikiem pionowym zapakowanego MiGa-23 do wysyłki do stanów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 27 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2008 Marku 1101 rewelacyjny pomysł tym bardziej iż w poczekalni jest niskopodwoziówka oraz mam w posiadaniu zdjęcia zapakowanego MIGa-23 do kontenera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Dobrze się modelik zapowiada! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi