Jamat Napisano 16 Lipca 2015 Share Napisano 16 Lipca 2015 Czas już w końcu pokazać galerię dioramy, nad którą pracowałem ponad rok. Tutaj macie link do warsztatu http://www.pancernyklin.pl/showthread.php?tid=1533 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Lipca 2015 Share Napisano 16 Lipca 2015 Bardzo ładna diorama dużo szczegółów. Tyle że to nie ten dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 16 Lipca 2015 Share Napisano 16 Lipca 2015 No bardzo fajna i widać że szczegulwa diorama. Bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 17 Lipca 2015 Share Napisano 17 Lipca 2015 Powinien być dział "galerie" ,a jest "warsztat" Dużo pierdółek jest wartych uwagi. Na pewno nad figurkami musisz jeszcze popracować. Moje klimaty jednak to II wojna dlatego ciężko mi ocenić twoją dioramę. Natomiast mam pytanie. Dlaczego tabliczka jest w jęz. ang.? Zamierzasz z nią jechać na wystawę za granicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 18 Lipca 2015 Autor Share Napisano 18 Lipca 2015 Tak czasem bywa gdy człowiek się spieszy do pracy to wrzuca do nieodpowiedniego działu. Niech moderator przerzuci do galerii. Dlaczego po angielsku: bo Amerykanie gadają po angielsku, bo nazwa własna pojazdu jest po angielsku. Kiepski ze mnie figurkarz a jeszcze gorszy fotograf. Kiedyś będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Ja dochodzę do wniosku jeśli 99% ludzi będzie oglądało moją dioramę znających język polski to czemu miałbym umieszczać na niej informację w innym języku. Jeśli np. na makiecie są Japończycy, a w tle hasło propagandowe napisane przez nich to oczywiście po japońsku. I nie wyobrażam sobie tabliczki grawerskiej w jez. japońskim. Tylko właśnie zastanawiam się czasami dlaczego ludzie wpisują w jez. ang. informację krótką opisującą akcję dioramy. I nie wiem czym się kierują >?< dlatego zadałem takie pytanie. A fotki są SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 Bardzo fajna dioramka, "żyje" i przykuwa wzrok Jak dla mnie napisy po angielsku maja jedną wielką zaletę - gdzie nie pokażesz (zagraniczne fora czy konkursy) to każdy skuma o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 Desaxe masz rację. Ale część modelarzy robi to nie wstawiając w zagraniczne fora i nie zabierają swoich prac za granicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lipca 2015 Share Napisano 21 Lipca 2015 Diorama jest super. Każdy szczegół przykuwa uwagę a zarazem całość ładnie się zgrywa. Bardzo dobra praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi