biegacz90 Napisano 21 Lipca 2015 Share Napisano 21 Lipca 2015 Mosiądz jutro bo baterie zgłodniały końcowe foty trochę lipna jakość bo już na lekkim głodzie energetycznym trzeba nowe akumulatorki zanabyć najwyżej jutro pstryknę lepszą końcówkę i jeszcze raz wstawie z wiadra Napatrzeć się w tym wątku bo warsztatu nie przewiduję z wiadomych przez większość przyczyn (tak będzie lepiej dla mnie, dla podglądaczy a zwłaszcza dla modelu) małe biurko kaliber 588 mm nie panikować się tylko przesunęło w sumie to wtopa trampka bo dał dwa arada a kalki do jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 21 Lipca 2015 Share Napisano 21 Lipca 2015 Nie gadaj, rób warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 21 Lipca 2015 Autor Share Napisano 21 Lipca 2015 Nie gadaj, rób warsztat nie da rady. Próbowałem kiedyś i żaden z moich warsztatów nie dotrwał do końca (bismarck, yamato, arizona, porzucony graf spee), gra nie warta świeczki z kolejnym. Tak to ja "krzysiek1990rtk" troszkę bardziej ogarnięty, lepiej wyposażony w narzędzia i przede wszystkim nie kompatybilny z działem warsztat. Z mojej strony będą same inboxy i galerie. Sory tak postanowiłem i nie zmienię zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 w sumie to wtopa trampka bo dał dwa arada a kalki do jednego Ogólnie to jeśli by się wdawać w szczegóły to okręt posiadał ich 3 sztuki. Kalkę dali do jednego bo pewnie tylko jeden da się postawić na katapulcie - ot co Swoją drogą ciekawe te kalkomanie... widzę że chińczycy bardzo sprytnie obeszli problem swastyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 22 Lipca 2015 Autor Share Napisano 22 Lipca 2015 Kalkę dali do jednego bo pewnie tylko jeden da się postawić na katapulcie - ot co ale mimo to uważam że mogli dać do drugiego też, a jak by się znalazł jakiś zapaleniec co zbuduje waterline i drugi arado wrzuci na wodę lub na dźwig. Tego już cwaniaki z trumpetera nie przewidzieli. W sumie to też miałem taki plan żeby drugi podwiesić do dźwigu ale widać trzeba będzie się nagłowić z kalkami (albo nabyć albo zlecić wydruk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 W sumie to też miałem taki plan żeby drugi podwiesić do dźwigu... Bądź czujny Takie postępowanie to złamanie regulaminu. Za taka samowolkę KzS Meisel przeciągnąłby pod kilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 22 Lipca 2015 Autor Share Napisano 22 Lipca 2015 dorzucam do puli BIG EDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi