Mierzu Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 W warsztacie nie pokazałem podstawki a tutaj już jest. Hetzer w skali 1:35 firmy Dragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Bardzo fajna praca, model jak i podstawka na wysokim poziomie. Jedynie zwierzaczek jakoś nie bardzo mi tu pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Szmata w jakim celu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 23 Lipca 2015 Autor Share Napisano 23 Lipca 2015 Myślałem, że spytasz o zwierzaka. Szmata bez żadnego celu. Ot leży sobie powiedzmy flaga III Rzeszy, wyciągnięta przez załogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 trawa prosto z woreczka. Lepiej wygląda malowana. A czołg świetny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Ogólnie mi się podoba. Chyba najlepiej wygląda na ostatniej fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 25 Lipca 2015 Autor Share Napisano 25 Lipca 2015 trawa prosto z woreczka. Lepiej wygląda malowana.A czołg świetny ! Częściowo masz rację z tą trawą. Kilka trawek było malowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Bardzo fajna scenka, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Lipca 2015 Autor Share Napisano 27 Lipca 2015 Dziękuję za opinie. Następny model to będzie KW-2. Planuję go z Godzillą na podstawce. Będzie cała seria podstawek ze zwierzakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi