Dorotka Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 Zastanawiające jest to, że to jedyny aktywny wątek w dziale Warsztat Bo to jedyny tak ciekawy Cytuj
Dorotka Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 ciekawy ?????? I innowacyjny Można powiedzieć, że jedyny w swoim rodzaju Cytuj
hrabia_sebastian054 Napisano 2 Września 2015 Autor Napisano 2 Września 2015 etam zwykły nudny wątek jak niedoświadczony żółtodziób pyta się profesjonalistów w swoim fachu Cytuj
Dorotka Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 etam zwykły nudny wątek jak niedoświadczony żółtodziób pyta się profesjonalistów w swoim fachu Nie bądź taki skromny... Nikt jeszcze na tym forum nie pokazał tak zaawansowanych przeróbek organizera Cytuj
hrabia_sebastian054 Napisano 2 Września 2015 Autor Napisano 2 Września 2015 żarty se zemnie robisz jakie poważne przeróbki kilku ścianek się pozbyłem podłubałem se w drewnie to co robić lubię Cytuj
Dorotka Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 żarty se zemnie robisz jakie poważne przeróbki kilku ścianek się pozbyłem podłubałem se w drewnie to co robić lubię No wiesz ... Dla Ciebie to może niewiele ale dla innych ... Z pewnością chętnie przeczytają te 4 strony wątku, żeby zobaczyć co można osiągnąć. Zastanawiam się tylko czemu nie dałeś go do galerii. To byłoby coś Cytuj
hrabia_sebastian054 Napisano 2 Września 2015 Autor Napisano 2 Września 2015 jutro porobię zdjęcia i wątki pokarze też moje gotowe modele Cytuj
bahamut24 Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 żarty se zemnie robisz jakie poważne przeróbki kilku ścianek się pozbyłem podłubałem se w drewnie to co robić lubię No wiesz ... Dla Ciebie to może niewiele ale dla innych ... Z pewnością chętnie przeczytają te 4 strony wątku, żeby zobaczyć co można osiągnąć. Zastanawiam się tylko czemu nie dałeś go do galerii. To byłoby coś Proponuje nowy dzial na forum : Organizery modelarskie 1:1 . Warsztat i Galerie. Na innych forach tego nie ma! Wiadomo kto by nim zarzadzal Cytuj
bahamut24 Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 jutro porobię zdjęcia i wątki pokarze też moje gotowe modele Czekamy cierpliwie Cytuj
hrabia_sebastian054 Napisano 2 Września 2015 Autor Napisano 2 Września 2015 jutro mam nadzieje że te farby przyjdą to przez weekend zacznę sklejać Cytuj
Moloszek28 Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 Interesujący temat, prawie jak ten o ''Złotym Pociągu" Cytuj
hrabia_sebastian054 Napisano 2 Września 2015 Autor Napisano 2 Września 2015 a propo wiedzą coś więcej o nim Cytuj
Moloszek28 Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 a propo wiedzą coś więcej o nim Radosław6363 widział na georadarze rower swojej babci w jednym z wagonów, więc pociąg jest!!! Cytuj
hrabia_sebastian054 Napisano 2 Września 2015 Autor Napisano 2 Września 2015 spoko pewnie opancerzony Cytuj
piotrkur Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 jutro mam nadzieje że te farby przyjdą to przez weekend zacznę sklejać A co ma wspólnego jedno z drugim??? Cytuj
hrabia_sebastian054 Napisano 2 Września 2015 Autor Napisano 2 Września 2015 nic ale jutro postaram się wstawić fotki a w piątek zacznę sklejać morze nawet jutro się uda Cytuj
bahamut24 Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 nic ale jutro postaram się wstawić fotki a w piątek zacznę sklejać morze nawet jutro się uda Czekam na sklejanie tego "morza" Cytuj
Mark666 Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 Chłopy, dajcie spokój. Gościu zrobił z kolesiami zakład że nabije ileś tam stron na dobrym forum. Teraz siedzą i się śmieją że mu dobrze idzie. Ja tam wracam do mojej Scanii. Cytuj
kashato Napisano 4 Września 2015 Napisano 4 Września 2015 Muj borze tego śe ńe da czytaci... A tak na poważnie, to dla mnie ktoś tu sobie chyba robi jaja, ale nie powiem - uśmiałem się parę razy A wątek proponuję przenieść do działu Warsztat - Organizery Cytuj
hrabia_sebastian054 Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 Witam oto fotorelacja ze sklejania scanii r620 która znajduje się tu viewtopic.php?f=88&t=50508 Cytuj
Marak Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 W dziale "Plac zabaw" jest taki wątek "Kwiatki z Allegro". Proponuję założyć "Kwiatki z Modelworka" i przenieść wszystkie posty kolegi hrabiego, który co prawda ledwie zaczął swój pierwszy model, ale już w dziale "Jak to zrobić..." daje odpowiedzi jak stary wyga co zęby zjadł na modelarstwie. Odpowiedzi są zresztą na wysokim poziomie jak np. "jak rama jest czarna to nie trzeba malować, a w autach to nie wiem" lub "...past Tamki nie używam bo podobno trzeba mieć wszystkie trzy...". PS. Przestaję się dziwić, że co niektórzy lepsi modelarze jak np. KFS uciekli z tego forum. Cytuj
hrabia_sebastian054 Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 Jak się zapytał to mu odpowiedziałem jaj jest ,,stary wyga co zęby zjadł na modelarstwie" to po jaką cholerę się pytał Cytuj
Mark666 Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Jak się zapytał to mu odpowiedziałem jaj jest ,,stary wyga co zęby zjadł na modelarstwie" to po jaką cholerę się pytał Szanowny kolego ---- proszę trochę grzeczniej. Nie chcesz odpowiadać to nie odpowiadaj i nie wyjeżdżaj nam tu z chorobami zakażnymi. Zwracasz się do ludzi o poradę , a jak Ci radzą to wyjeżdżasz z buzią. Zapewniam Cię że naprawdę mamy co robić przy swoich projektach . Cytuj
Wampir Lestat Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Muj borze tego śe ńe da czytaci... A tak na poważnie, to dla mnie ktoś tu sobie chyba robi jaja, ale nie powiem - uśmiałem się parę razy A wątek proponuję przenieść do działu Warsztat - Organizery Kashato, weź i nie obrażaj porządnych organizerów. Wstyd by im był w takim towarzystwie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi