bazylms Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Efekt błota bardzo mi się podoba. Wygląda naturalnie. Może troszkę mółgbyś jeszcze z pędzla nakropić na przedni błotnik - jest taki sterylny. Ale delikatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 20 Września 2015 Autor Share Napisano 20 Września 2015 Kompletnie się nie znam na tej części pancerki, ale cholernie mi się podoba. Pierwsze wrażenie, gdy spojrzałem na zdjęcie- przerażająca maszyna bojowa, można sie przestraszyć. Jakies takie odczucia we mnie wzbudza... Moze to przez te zbliżenia....? Ma sie złudzenie, że siedząc w okopie ten kolos przejedzie mi nad głową. Jest klimat! Dla takich komentarzy warto to robić,dzięki Efekt błota bardzo mi się podoba. Wygląda naturalnie. Może troszkę mółgbyś jeszcze z pędzla nakropić na przedni błotnik - jest taki sterylny. Ale delikatnie. Nie chciałem już więcej dokładać błota,ale faktycznie,małą korektę zrobię,ale to dopiero jak całego złożę do kupy,bo poprawek znalazło się trochę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi