Super Moderator Reflect Napisano 16 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Witam Malowanie Zofiji zakończone - efekty poniżej. Mam nadzieję, że się podoba. Dla ciekawych warsztatu zapraszam TUTAJ. Finalna galeria w pełnej rozdzielczości znajduje się TUTAJ Za jakiś czas dorobię do postaci podstaweczkę z wodą i rybami... no ale to za jakiś czas (muszę sobie warsztat zorganizować) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 nie moja działka, ale wydaje mi się, ze jest perfekcyjna. szczególnie ujęły mnie pazury i zawartość sieci ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Piekna poczwara,gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Christian, zwaliło mnie z nóg a kopara znacząco opadła. Malowanie jak dla mnie rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Bardzo Wam dziękuję za tak pochlebne opinie. Ta praca będzie jeszcze miała finał w postaci małej winietki, no ale to dopiero za jakiś czas. pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Elegancko wyszła, wreszcie widać wszystkie szczegóły. Szczególnie ten rak mi się podoba, no i goblin w dziupli. Bardzo ładnie wyszły pazury. No i tyle- gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Piękny brzydal!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Piękny brzydal!!!! Hola, hola - jaki tam brzydal ?! Przecież to Kobieta - znaczy się ... Pani Trolowa (wraca ze sklepu z siatką pełną zakupów) A figurka śliczna - Gratulacje i czekam na podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi