hiwis Napisano 18 Maja 2016 Autor Share Napisano 18 Maja 2016 (edytowane) Coraz bliżej do końca, choć przed chwilą zobaczyłem Tygrysa kolegi Seb-a (Seb--y) i się zastanawiałem czy nie cisnąć swojego w najdalszy kąt warsztatu Ale obiecałem sobie że szybko go skończę więc działam dalej : Postaram się by następny Tygrys był lepszy ( a w planach jeszcze dwa) Edytowane 19 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Ale przepraszam. Dlaczego cisnąć? Twojemu nic nie brakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterrrxd Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Moim zdaniem wyszło bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 19 Maja 2016 Autor Share Napisano 19 Maja 2016 Dzięki Panowie - zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie. Z reguły jestem bardzo krytycznie nastawiony do własnych dokonań około-modelarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Z reguły jestem bardzo krytycznie nastawiony do własnych dokonań około-modelarskich. Nie Ty jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 Na razie tak to wygląda : I tak już mniej więcej zostanie. Trochę podmalówek, poprawek już przy dopasowywaniu do podstawki, która też się tworzy: Zdjęcia na szybko o poranku, w galerii postaram się o lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterrrxd Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Ładne to brudzenie. Tylko coś nie widać obić pod tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 Ładne to brudzenie. Tylko coś nie widać obić pod tym wszystkim Ponieważ z założenia ma to być "nowa" maszyna - brudna, zakurzona ale nie pogięta, wyobijana. Dlatego obić brak więc ich nie widać Pozwoliłem sobie jedynie zedrzeć trochę farby z osłon wydechów ale to jeszcze nie ostateczny ich wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterrrxd Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Aa rozumiem. Szczerze to Twój Tygrys wygląda lepiej niż niejeden w skali 1:35 Ładnie gąski się ułożyły, często one psują cały efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Bardzo ładna bestia... Ja tam wielkim znawcą nie jestem, ale gaśnica nie była w kolorze kamo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 Bardzo ładna bestia...Ja tam wielkim znawcą nie jestem, ale gaśnica nie była w kolorze kamo? Według wiedzy którą nabyłem studiując "wątki gaśnicowe w niemieckich pojazdach" taka też jest dopuszczalna - czerwona byłaby "be" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 21 Maja 2016 Autor Share Napisano 21 Maja 2016 Dzięki Skończony: - zapraszam do galerii: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=54210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi