Franz75 Napisano 24 Sierpnia 2015 Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Witam Prezentuje moje ostatnie wypociny, model z Tamiya plus photo-etched z voyagera do tego lufa metalowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2015 Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Ogólnie wyszedł ciekawy, ale kilka uwag. Widać że znaki były malowane od masek - w niektórych miejscach jest jakby poświata bo maska nie dolegała. Zrób coś z reflektorami. Wydrąż środki i zalej jakaś masą - klej dwuskładnikowy lub Vallejo Still Water. I do czego ma służyć ta brązowa plama na przednim pancerzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razvleirs Napisano 24 Sierpnia 2015 Share Napisano 24 Sierpnia 2015 mam taką miniaturkę ale z plastiku niezbyt realnie wygląda te na zdjęciach zdecydowanie bez porównania lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Ta plama, to zapackany blotem znak rozpoznawczy. improwizacja no polu bitwy. widzalem na fotografiach. Reflektory, na smierc zapomnialem o nich dzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 24 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Sierpnia 2015 no i gaśnica, czarna lub szara ale na zewnątrz nie czerwona, ja wiem że ładnie wygląda były czerwone ale w środku pojazdu, http://s98.photobucket.com/user/Tenki-Kun/media/JokePics/Fireextinguisher2_zpsc9c2f6ea.jpg.html http://s1162.photobucket.com/user/leohealy/media/Flash_page1_image1.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Sierpnia 2015 Share Napisano 24 Sierpnia 2015 Dla mnie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 25 Sierpnia 2015 Share Napisano 25 Sierpnia 2015 Całkiem fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Dzieki Greif. Mialem malowac gasnice w Tygrysie...na czerwono. Teraz poprawimy w dwojce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi