Hammett Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 (edytowane) Witam wszystkich. Drżącą ręką wystawiam swoją pierwszą galerię. Do modelarstwa wróciłem po bardzo wielu latach i w zasadzie wszystkiego dopiero się uczę, także proszę o w miarę bezbolesne lecz obiektywne opinie. Sam model przesporzył mi nieco wyzwań, ale efekt końcowy całkiem mi się podoba. Mam nadzieję że komuś również przypadnie do gustu. Z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale z mojego aparatu więcej nie wycisnę chyba. Edytowane 2 Września 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Mnie się zdjęcia nie wyświetlają Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Na samolotach za bardzo się nie znam, ale wykonanie bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Jak wyzej... Ladniusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Dopiero się uczysz?.....no to co to będzie jak już się nauczysz .....bo model iście znakomity i niezły powrót do modelarstwa ci się przydarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 4 Września 2015 Autor Share Napisano 4 Września 2015 Cieszę się że model się podoba. Teraz biorę na warsztat P38F Lightning "Lodowcową dziewczynę" w skali 1:48 Hobby Boss. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Teraz biorę na warsztat P38F Lightning "Lodowcową dziewczynę" w skali 1:48 Hobby Boss. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) To nie jest łatwy model, choć podobno easy set. ;) Aczkolwiek pod matowy kamuflaż dużo łatwiej będzie Ci wyprowadzić powierzchnię modelu niż pod srebrniki. Spasowanie jest takie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 No teraz to mogę powiedzieć: Super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi