MWALLO Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 (edytowane) Model KW-7- TOTALNY UNIKAT WYPRODUKOWANO TYLKO DWIE SZTUKI!!! Model robiony od podstaw- części docinane własnoręcznie tylko wanna koła i gąski są Trumpetera. Oczywiście nie mogłem odmówić sobie "zniemczenia". Pozdrawiam Michał Edytowane 24 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Hej! No ten jest trochę bardziej real, a co do tanku to niewiedziałem że wogóle było takie coś, i to z dwoma lufami. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Świetny model! Wielki (a wręcz niebotycznie wielki) plus (a wręcz plusior - przecież wielki) za tematykę i unikalność! Bardzo do gustu przypadł mi odcień zieleni. Wręcz ociera się o jasny Panzer Grau. No i ładnie styrany układ jezdny! Model z najwyższej półki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Listopada 2007 Autor Share Napisano 24 Listopada 2007 To jest jasny PANZERGRAU!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Dwa razy badałem się na daltonizm (prawko i do pracy) Nie mam :P Nawet pozwoliłem komputerkowi zinterpretować średnią barwę pancerza z boku: Wygaszona zieleń Mogłbyś powiedzieć jakie farby używałeś do tego koloru? Czy może wash'e i filtry tak go zmieniły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 świetny temat, świetna robota sam miałem ochotę na coś podobnego z całej serii dziwnych kawuszek minus za "zniemczenie" Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 (edytowane) Dwa razy badałem się na daltonizm (prawko i do pracy) Nie mam :PNawet pozwoliłem komputerkowi zinterpretować średnią barwę pancerza z boku: Wygaszona zieleń - popatrz sobie jak ten obrazek ma ustawiony balans kolorow. Jak jest przesycony zielenia - rzuc okiem na tlo i pomysl jak i kiedy biala kartka na slabiej doswietlonych miejscach robi sie zielona ? Masz Photoshopa to warto sie pobawic... Model wyglada bardziej tak: jednak na prosbe MWALLO wywalilem ta fotke - poniewaz wedlug niego przeklamuje ona wyglad jego modelu... Sam model super - szkoda ze "krzyzak" - tyle tego juz jest na forum... Pozdr. Pawel Edytowane 24 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Piękny model i świetny temat. Ale w ramach przypomnienia: w rosyjskim nazwa czołgu, pisana cyrylicą brzmi KB, czyli po polsku KW, a nie jakieś tam KV! Skończmy wreszcie z tą angielszczysną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 A no faktycznie , trochę inny balans kolorów... Ale obie wersje są smakuśne. Ale zielona bardziej. Tak to jest na forach, że ocenia się na podstawie tego co pokazują fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Listopada 2007 Autor Share Napisano 24 Listopada 2007 Model ma kolor taki jak u mnie na zdjęciach!!!!!!!!!!!!!!! tylko wyostrzyłem fotki. Co do kolorów to użyłem ich bardzo wielu- wszystko Vallejo. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Swoja droga musze sobie zainstalowac Picasa 3.0 i zobaczy czy faktycznie ma tak zwalony algorytm wyostrzania ze wybarwia wszystko glownym kolorem ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Piękny model i świetny temat. Ale w ramach przypomnienia: w rosyjskim nazwa czołgu, pisana cyrylicą brzmi KB, czyli po polsku KW, a nie jakieś tam KV! Skończmy wreszcie z tą angielszczysną! W pełni popieram. W końcu Woroszyłow to nie Voroshilov, a przecież nie Co do modelu to Mwallo podaj jakieś źródła, bo zaciekawił mnie ten prototypek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 A ja się przyłączę do protestu - czego, do prostytutki biedy, w niemieckich barwach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Szacunek za własną produkcję. Wykończenie duży plus - znów biały pasek ;) Ogólnie Missing-lynx. Mam pytanie: Ty go sklejałeś, czy tylko (i aż) malowałeś ? Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 To czego mi brakuje , to okopceń w okolicach wydechu. A poza tym model rewelacyjny. Kolega MWALLO miał kilka modeli do których na siłę można się było przyczepić (co zresztą robiłem). Ale od jakiegoś czasu praktycznie nie popełnia błędów. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Skoro wypuścili tylko dwie sztuki to skąd u diabła znalazł się on u Niemców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi