Lipa Napisano 23 Października 2015 Share Napisano 23 Października 2015 "Sołdat" nikulina. Pogostje jeśli mnie pamieć nie myli rejon walk o wzniesienie wałdajskie czyli w sumie niedaleko leningradu. Piszę z głowy bo siedze w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 23 Października 2015 Share Napisano 23 Października 2015 Dzięki będę musiał przeczytać te książkę. Faktycznie zapomniałem o Leningradzie gdzie była kilkuletnia wojna pozycyjna ( mój błąd ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 24 Października 2015 Autor Share Napisano 24 Października 2015 Ciągle jeszcze się waham co do tych figurek:( Czy nie zepsują sceny? Proszę o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Dzięki będę musiał przeczytać te książkę. Faktycznie zapomniałem o Leningradzie gdzie była kilkuletnia wojna pozycyjna ( mój błąd ). Ksiażka taka mniej wiecej ruski guy sajer tyle że facet opisuje wyskoki rkka i próbuje wytlumaczyć przeciętnemu cywilowi dlaczego dzikie czerwone hordy zachowywały się tak jak to jest w wielu ksiażkach opisane. Ogólnie mocna. Wiele już perzeczytalem ale i tak wielokrotnie z cierpnącą skórą musiałem momentami przerywać lekture. Do dioramki już nic nie dokładaj. Zostaw jak jest bo tak jak już ktorys z kolegow pisal straci na sensie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 28 Października 2015 Autor Share Napisano 28 Października 2015 Tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Galeria: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=189&t=51995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 25 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2015 Zapraszam tez tu: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=56&t=51726&p=755541#p755541 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi