KRL Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ Drugi konkursowy model wykonany czas na prezentację. W opis modelu nie będę się wdawał wszystko znajdziecie w stosownym warsztacie. Mogę natomiast obiecać że nie jest to mój ostatni F-8, mogę też obiecać że kolejny będzie wersją po remoncie lub jak kto woli prosto z fabryki. Z braku zdecydowania w kwestii położenia osłony kabiny (otwarta, zamknięta) postanowiłem tak wkleić siłownik i fotel by można było w zależności od humoru lub pogody prezentować model w wersji zamknięte lub otwartej. Zrezygnowałem z podwieszania pylonów i uzbrojenia - po prostu w mojej opinii bardzo psuje to sylwetkę samolotu. Tyle w kwestii wyjaśnień, czas na prezentację począwszy od protoplasty po remoncie. Wariacja KRL na temat F-8E Crusader. EWENTUALNE DYSKUSJE I OCENY w warsztacie, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 25 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 25 Września 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce: 3 Punkty: 1287 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 I drugi twój świetny model. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Piękna maszyna sama w sobie, a model bardzo udany. Szczerze mówiąc to bardziej podoba mi się od Twojego MiGa, i to jemu (znaczy się F-8) dałbym 2 miejsce, a nie 3. Jeszcze raz moje gratulacje za zajęcie dwóch miejsc medalowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Świetna maszyna! Pięknie wymalowana i zmęczona ze smakiem - doskonały warsztat i świetne 3-cie miejsce! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Dziękuję wszystkim serdecznie za oddane głosy na moje modele, jestem naprawdę zaskoczony szczególnie w kwestii F-8. O ile pamiętam początkowe oceny które pojawiły się w warsztacie nie były optymistyczne a tu trzecie miejsce Model ten sprawił mi jak dotąd wiele niespodzianek których absolutnie nie oczekiwałem i sporo nagród i wyróżnień bez liku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi