jaxiu Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Też słyszałem o tym zawieszeniu (ale raczej kwestia umiejętnego ustawienia przy wklejaniu wahaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Wróciłem, Cromwell się was:bip:e i wszystko zmierza ku końcowi, a w kolejce czeka Warrior. Garść przemyśleń: stwierdzam, że na pierwszy model porwałem się z motyką na słońce chcąc odwzorować konkretnie Helę. Mogłem robić Brytola z pudła i nie miałbym presji... a teraz po kalkach to już za późno. :( Wbrew pozorom największym problemem stały się najmniejsze detale.. podkowa i szpula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Dla mnie szpula to żart, najwięcej czasu potrzebowałem na wycięcie z blaszki elemntów lustra kierowcy i przeróbkę stropu wieży z dorobieniem kopułki. Skoro żałujesz, że nie robiłeś seryjnej bojowej wersji, to jednak dlaczego nie w polskim malowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Dla mnie szpula to żart, najwięcej czasu potrzebowałem na wycięcie z blaszki elemntów lustra kierowcy i przeróbkę stropu wieży z dorobieniem kopułki. Skoro żałujesz, że nie robiłeś seryjnej bojowej wersji, to jednak dlaczego nie w polskim malowaniu? A wiesz co, już nawet nie wiem jakie były kalki w pudle oprócz Heli i seryjnego Brytola, na jakiś na pewno bym się zdecydował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 W pudełku z polskich cromwelli miałeś tylko Helę, ale pisalem Tobie o moich kalkach z pojazdami Maczka. Jeśli nie moje, to mojego Kolegi, Tomka Mańkowskiego z ToRO Model. Zawsze jest wybór, a warto budować polskie pojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2016 Zapraszam do galerii: http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=52342#pCromwell%20MK%20IV%20"Hela"%201:35%20Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi