damien77 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Witam. Postanowilem sprobowac sie w wiekszej skali,na poczatku byla masakra,dwa dni malowalem i przemalowywalem twarz,stan obecny to piate podejscie .Sfrustrowany zaczalem szukac w sieci jakiegos poradnika i znalazlem kolesia ktory maluje dla Young Miniatures,wtedy nastapil przełom.Malowanie zajelo mi 4 dni ( korzystam bedac na chorobowym ).To chyba tyle,farby jakich uzylem to Vallejo oraz Scale75,pozdrawiam. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Piękna! Jeżeli cieniowanie płaszcza to malowanie, a nie zamierzona sztuczka ze światłem, to panie, jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 2 Października 2015 Autor Share Napisano 2 Października 2015 Zadna sztuczka,malowany aerografem,dodatkowo wycieniowany pigmentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Jedna najlepszych figurek, jakie ostatnio widziałem. Gęba pomalowana genialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Rewelka. Twoja reka zawsze chwalilem i zdania nie zmieniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Genialna praca, twarz i cieniowanie płaszcza powala, zwłaszcza że same akryle. Utrwalałeś to jakoś? Ostatnia warstwa kryjąca wszystko mam na myśli. No i Gratuluję, czekam na kolejne L4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Jest Super! Jednak jakis cien bym polozyl na podbrodek bo tam zarost jest bardzo silny i jakis jego slad powinno byc widac. ( sorry za slownik ale pisze z zagranicznego kompa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 2 Października 2015 Autor Share Napisano 2 Października 2015 Na razie jest dany tylko sam mat,jutro siade i polakieruje jeszcze skore ,metal i oczy.Mam nadzieje ze o to ci chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 No nie do konca ( Zona sie czepia zawsze do tego) chodzilo mi o brak zarostu na podbrudku. Lekka szarosc zalatwi wszystko.Musisz pamietac ze zarost pomimo swiatla padajacego naal tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 2 Października 2015 Autor Share Napisano 2 Października 2015 Marcin jest i zarost,tylko nie wszystko widac na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Sorry w piesi się bije, jakowoz zdjęcia wsadziłeś Waść mizerne. dlatego tez moje uwagi Mialem się już nie wypyszczac na Forum ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Wypyszczac, nie wypyszczac ale w konkursie starnac mogles... Widze tutaj wszystkich ktorych chcialem zobaczyc tylko nic Twojego. Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Dlatego ze robię dla siebie. Koncepcje na " temat konkursowy"mam super ale mam również waleczniejsze tematy do realizacji. Ale tozrobie i wstawie w terminie ot tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi