damien77 Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Witam. Postanowilem sprobowac sie w wiekszej skali,na poczatku byla masakra,dwa dni malowalem i przemalowywalem twarz,stan obecny to piate podejscie .Sfrustrowany zaczalem szukac w sieci jakiegos poradnika i znalazlem kolesia ktory maluje dla Young Miniatures,wtedy nastapil przełom.Malowanie zajelo mi 4 dni ( korzystam bedac na chorobowym ).To chyba tyle,farby jakich uzylem to Vallejo oraz Scale75,pozdrawiam. created by picasa2html.com Cytuj
Marcin M. Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Piękna! Jeżeli cieniowanie płaszcza to malowanie, a nie zamierzona sztuczka ze światłem, to panie, jestem pod wrażeniem. Cytuj
damien77 Napisano 2 Października 2015 Autor Napisano 2 Października 2015 Zadna sztuczka,malowany aerografem,dodatkowo wycieniowany pigmentem. Cytuj
spiton Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Jedna najlepszych figurek, jakie ostatnio widziałem. Gęba pomalowana genialnie. Cytuj
7urgen Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Rewelka. Twoja reka zawsze chwalilem i zdania nie zmieniam. Cytuj
Gerd Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Genialna praca, twarz i cieniowanie płaszcza powala, zwłaszcza że same akryle. Utrwalałeś to jakoś? Ostatnia warstwa kryjąca wszystko mam na myśli. No i Gratuluję, czekam na kolejne L4. Cytuj
Marcin1970 Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Jest Super! Jednak jakis cien bym polozyl na podbrodek bo tam zarost jest bardzo silny i jakis jego slad powinno byc widac. ( sorry za slownik ale pisze z zagranicznego kompa) Cytuj
damien77 Napisano 2 Października 2015 Autor Napisano 2 Października 2015 Na razie jest dany tylko sam mat,jutro siade i polakieruje jeszcze skore ,metal i oczy.Mam nadzieje ze o to ci chodzilo. Cytuj
Marcin1970 Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 No nie do konca ( Zona sie czepia zawsze do tego) chodzilo mi o brak zarostu na podbrudku. Lekka szarosc zalatwi wszystko.Musisz pamietac ze zarost pomimo swiatla padajacego naal tam jest. Cytuj
damien77 Napisano 2 Października 2015 Autor Napisano 2 Października 2015 Marcin jest i zarost,tylko nie wszystko widac na zdjeciu Cytuj
Marcin1970 Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Sorry w piesi się bije, jakowoz zdjęcia wsadziłeś Waść mizerne. dlatego tez moje uwagi Mialem się już nie wypyszczac na Forum ale... Cytuj
7urgen Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Wypyszczac, nie wypyszczac ale w konkursie starnac mogles... Widze tutaj wszystkich ktorych chcialem zobaczyc tylko nic Twojego. Szkoda... Cytuj
Marcin1970 Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Dlatego ze robię dla siebie. Koncepcje na " temat konkursowy"mam super ale mam również waleczniejsze tematy do realizacji. Ale tozrobie i wstawie w terminie ot tak sobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi