Skocz do zawartości

Gaius Julius Caesar Popiersie 1:10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Postanowilem sprobowac sie w wiekszej skali,na poczatku byla masakra,dwa dni malowalem i przemalowywalem twarz,stan obecny to piate podejscie .Sfrustrowany zaczalem szukac w sieci jakiegos poradnika i znalazlem kolesia ktory maluje dla Young Miniatures,wtedy nastapil przełom.Malowanie zajelo mi 4 dni ( korzystam bedac na chorobowym ).To chyba tyle,farby jakich uzylem to Vallejo oraz Scale75,pozdrawiam.

DSC04496.JPG

DSC04497.JPG

DSC04495.JPG

bypicasa2html.gifcreated by picasa2html.com

Napisano

Piękna! Jeżeli cieniowanie płaszcza to malowanie, a nie zamierzona sztuczka ze światłem, to panie, jestem pod wrażeniem.

Napisano

Jedna najlepszych figurek, jakie ostatnio widziałem. Gęba pomalowana genialnie.

Napisano

Rewelka. Twoja reka zawsze chwalilem i zdania nie zmieniam.

Napisano

Genialna praca, twarz i cieniowanie płaszcza powala, zwłaszcza że same akryle. Utrwalałeś to jakoś? Ostatnia warstwa kryjąca wszystko mam na myśli. No i Gratuluję, czekam na kolejne L4.

Napisano

Na razie jest dany tylko sam mat,jutro siade i polakieruje jeszcze skore ,metal i oczy.Mam nadzieje ze o to ci chodzilo.

Napisano

No nie do konca ( Zona sie czepia zawsze do tego) chodzilo mi o brak zarostu na podbrudku. Lekka szarosc zalatwi wszystko.Musisz pamietac ze zarost pomimo swiatla padajacego naal tam jest.

Napisano

Wypyszczac, nie wypyszczac ale w konkursie starnac mogles... Widze tutaj wszystkich ktorych chcialem zobaczyc tylko nic Twojego. Szkoda...