MrBat Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 Witam, gdzie można zaopatrzyć się w ten prozaiczny materiał polerski pt. filc? Byłem w Praktikerze i Obi - i nie ma. I nie mam pomysłu gdzie mógłby być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 Ja bym pogadał z najbliższym szewcem albo tapicerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 19 Maja 2006 Share Napisano 19 Maja 2006 A spytaj o podkładki podklejane pod meble, nogi taboretu itp. Te podkładki są z filcu. Sam używam takiej podkładki i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 21 Maja 2006 Share Napisano 21 Maja 2006 Jak nie masz filcu to idz do kuchni i uzyj zmywaka szmatki uzywanej do mycia naczyń. Taka żólta. Swietnie sie nią poleruje model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaszub Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 ze starych gumiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Utnij kawałek wykładziny podłogowej i używaj spodniej warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Ja proponuję, jeśli nie masz filcu, załatwić sprawę druciakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dicappo Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Jak się poleruje filcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Ruchem oscylacyjno-posuwistym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dicappo Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Nie chodzi mi przecież filc ci nic ne zedrze ani to na co takie polerowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Pytasz do czego służy polerowanie czy filc? Filc do polerowania. Polerowanie, żeby powierzchnia była baaaaaaaaaardzo gładka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi