KRUGER_MAN Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 No to zaczynam Turbozłomka , kolorystyka bedzie niebieska , zadnych większych modyfikacji , to teraz in-box . Mam jeszcze prośbe odnośną zdjęć silnika Turbostara . Pozdrawiam , i jeszcze raz proszę o zdjęcia silnika , jeżeli ktos by takowe posiadał proszę dać w tym temacie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted November 28, 2007 Author Share Posted November 28, 2007 1 etap z instrukcji juz za mną , oto fotki P.S. Ponawiam prośbe w związku z malowaniem silnika , jezeli ktos posiada bardzo bym prosił Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas HS Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 postaw klej revella na nogi bo się wyleje aha, czekam na więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted December 1, 2007 Author Share Posted December 1, 2007 Mały apdejt ) . Postawiłem klej , ele i tak by sie nie wylał bo igła sie zapchała :( nie mam czym odetkać , zadna igła nie wchodzi , macie moze pomysł jak to udrożnić ? POZDRAWIAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 ( nie mam czym odetkać , zadna igła nie wchodzi , macie moze pomysł jak to udrożnić ? Postaraj się o kawałek cienkiego najlepiej stalowego drucika - czym sztywniejszy tym lepszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star200 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Struna od gitary... ja tego nawet do dyszy aerografu używam a strun mam pod dostatkiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas HS Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 A ja odtykam zwykłym drutem miedzianym z przewodu sieciowego...powodzenia aha, a potem... igłę wyciągam z tuby, biorę do ust i mocno dmucham, a stary, zgęstniały klej z igły wylatuje na papier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonak Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Nie łatwiej jest wypalić igłę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Znajomy, jak kiedyś budował modele, to zatkany klej w igle usuwał przy pomocy podgrzewania igły zapalniczką. Efekt był natychmiastowy, tylko później musiał mieszkanie wietrzyć. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemos19 Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Pomysl z zapalniczka ciekawy, szkoda ze ubezpieczenie od ognia pewno tego nie przewiduje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted January 2, 2008 Author Share Posted January 2, 2008 Update - prace po swietach Rama bedzie malowana po przyklejeniu baku i innych osprzętow . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Prace wyglądają tak , Rama pomalowana , wnętrze , kasta czeka na malowanie , błotniki są w trakcie składania . Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Jeżeli mozna by prosic o przeniesienie tematu do Pojazdy cywilne » Warsztat , ten temat nie cieszy sie zbyt duzym zainteresowaniem wiec nie ma po co zawalac warsztatu konkursowego . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted January 7, 2008 Super Moderator Share Posted January 7, 2008 KRUGER_MAN co ty piszesz? Są oglądający twoją relację, jak i Ci którzy się wypowiadają. Zrób zdjęcia z bliższej odległości, bo na tych co pokazałeś to widać niewiele. A czy, lakier na fotelach i łóżku, nie świeci się zbytnio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Kruger nie przejmuj się tym ze ludzie nic nie piszą, u mnie było 100 wyświetleń i nikt nie odpisał, więc niczym się nie martw ja na bierząco śledzę postępy z budowy każdego modelu cywila. A na razie niema zbytnio co oceniać: kiedy ruszysz z kabiną bo to jest chyba najciekawsze ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Nom ok , moj aparat Kodak C310 nie pozwala na wiecej , fotki nie bętdą lepsze :( . Kaste obecnie maluje (kolorek biały) , niedługo wrzuce fotki . Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 Model skonczony , zapraszam do galerii viewtopic.php?p=79369#79369 POZDRAWIAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts