KRUGER_MAN Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Witam , model skonczony . Nawet nie było wiekszych problemow przy budowie . Modelik mi sie podoba :P . I moja ulubiona fotka viewtopic.php?t=5191&start=0 - relacja z budowy Pozdrawiam i dziekuje Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Postaraj sie o lepsze zdjecia bo te są strasznie wielkie a model mało wyraźny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2008 Niestety tornado , moj aparat jest załosny , nie da sie lepszych zrobic :( . Ta ostatnia to najlepsza jaka zdołałem pyknąć . Ostrość stoi na bardzo niskim poziomie . Moze za niedługo sobie fundne lepszy aparacik ale narazie nic z tego :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 W takm razie proponuję pożyczyć aparat od kogoś. Z tych fotografii niewiele da się ocenić, a może to zaważyć na ostatecznym wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Fotki są całkiem dobre, tylko musisz je dodać zmniejszając rozmiar. Ostatnia fotka na serio niezła. Model bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2008 Takie mogą być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 23 Stycznia 2008 Już lepiej. A jak byś podszedł o 1-1,5m bliżej, to aparat nie złapie ostrości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Dodaj jeszcze linka do relacji konkursowej na poczatku posta, zeby formalnosciom stalo sie zadosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Lutego 2008 Autor Share Napisano 5 Lutego 2008 No to mam nowe foty , świerzo zrobione a teraz moja ulubiona :P Myśle że są lepsze Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Wszystko ładnie tylko....przedni zderzak - albo to on jest krzywo albo cała kabina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 28 Marca 2008 Autor Share Napisano 28 Marca 2008 Najnowsze fotki , poprawiłem juz zderzak w miare możliwości . Fotki cos mi nie wyszły ;/ ale zapodam kilka . A tutaj majster I teren (pole ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Nic nie widac lepiej rob to jakims aparatem a nie telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi