KRUGER_MAN Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 No to zaczynam Turbozłomka , kolorystyka bedzie niebieska , zadnych większych modyfikacji , to teraz in-box . Mam jeszcze prośbe odnośną zdjęć silnika Turbostara . Pozdrawiam , i jeszcze raz proszę o zdjęcia silnika , jeżeli ktos by takowe posiadał proszę dać w tym temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 28 Listopada 2007 Autor Share Napisano 28 Listopada 2007 1 etap z instrukcji juz za mną , oto fotki P.S. Ponawiam prośbe w związku z malowaniem silnika , jezeli ktos posiada bardzo bym prosił Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 postaw klej revella na nogi bo się wyleje aha, czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2007 Mały apdejt ) . Postawiłem klej , ele i tak by sie nie wylał bo igła sie zapchała :( nie mam czym odetkać , zadna igła nie wchodzi , macie moze pomysł jak to udrożnić ? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 ( nie mam czym odetkać , zadna igła nie wchodzi , macie moze pomysł jak to udrożnić ? Postaraj się o kawałek cienkiego najlepiej stalowego drucika - czym sztywniejszy tym lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Struna od gitary... ja tego nawet do dyszy aerografu używam a strun mam pod dostatkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 A ja odtykam zwykłym drutem miedzianym z przewodu sieciowego...powodzenia aha, a potem... igłę wyciągam z tuby, biorę do ust i mocno dmucham, a stary, zgęstniały klej z igły wylatuje na papier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Nie łatwiej jest wypalić igłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Znajomy, jak kiedyś budował modele, to zatkany klej w igle usuwał przy pomocy podgrzewania igły zapalniczką. Efekt był natychmiastowy, tylko później musiał mieszkanie wietrzyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Pomysl z zapalniczka ciekawy, szkoda ze ubezpieczenie od ognia pewno tego nie przewiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 Update - prace po swietach Rama bedzie malowana po przyklejeniu baku i innych osprzętow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 6 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2008 Prace wyglądają tak , Rama pomalowana , wnętrze , kasta czeka na malowanie , błotniki są w trakcie składania . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2008 Jeżeli mozna by prosic o przeniesienie tematu do Pojazdy cywilne » Warsztat , ten temat nie cieszy sie zbyt duzym zainteresowaniem wiec nie ma po co zawalac warsztatu konkursowego . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 7 Stycznia 2008 KRUGER_MAN co ty piszesz? Są oglądający twoją relację, jak i Ci którzy się wypowiadają. Zrób zdjęcia z bliższej odległości, bo na tych co pokazałeś to widać niewiele. A czy, lakier na fotelach i łóżku, nie świeci się zbytnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Kruger nie przejmuj się tym ze ludzie nic nie piszą, u mnie było 100 wyświetleń i nikt nie odpisał, więc niczym się nie martw ja na bierząco śledzę postępy z budowy każdego modelu cywila. A na razie niema zbytnio co oceniać: kiedy ruszysz z kabiną bo to jest chyba najciekawsze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2008 Nom ok , moj aparat Kodak C310 nie pozwala na wiecej , fotki nie bętdą lepsze :( . Kaste obecnie maluje (kolorek biały) , niedługo wrzuce fotki . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2008 Model skonczony , zapraszam do galerii viewtopic.php?p=79369#79369 POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi