Jacko Napisano 8 Października 2015 Share Napisano 8 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M53 Napisano 8 Października 2015 Share Napisano 8 Października 2015 Ładne zabawki http://odwaszegofotokorespondenta.blogspot.com/2015/10/chinskie-okrety-w-gdyni.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 10 Października 2015 Autor Share Napisano 10 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 10 Października 2015 Autor Share Napisano 10 Października 2015 CNS Jinan (152) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 10 Października 2015 Autor Share Napisano 10 Października 2015 CNS Qiandaohu (886) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M53 Napisano 10 Października 2015 Share Napisano 10 Października 2015 Widzę, że byliśmy razem na okręcie ;) No i widzę Jacko żeś niezły hultaj. Przecież wewnątrz nie można było robić zdjęć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 10 Października 2015 Autor Share Napisano 10 Października 2015 Widzę, że byliśmy razem na okręcie ;) No i widzę Jacko żeś niezły hultaj. Przecież wewnątrz nie można było robić zdjęć :PI dlatego prawie żadne mi nie wyszło, bo z ukrycia ciężko się fotografuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M53 Napisano 10 Października 2015 Share Napisano 10 Października 2015 Szkoda, że śmigłowca nie wyciągnęli. Harbin Z-9... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 10 Października 2015 Autor Share Napisano 10 Października 2015 Za to uraczyli czymś innym ;) W środku i tak nie było czego fotografować, poza wszechobecnymi portretami wodzów rewolucji, komunistyczną propagandą i proletariackimi hasłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 11 Października 2015 Autor Share Napisano 11 Października 2015 CNS Yiyang (548) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 13 Października 2015 Share Napisano 13 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Jacko - jak zwykle nie zawodzisz. Infiltracja pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Ja mam pytanko do tych panów , z ciekawości , jakie oni mają giwery? Przypominają troszkę KH 2002 ,ale prawdopodobnie się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 20 Października 2015 Autor Share Napisano 20 Października 2015 Chińczycy używają broni swojej produkcji (zazwyczaj kopie, ale produkowane u nich), a KH2002 jest irański. Specjalistą nie jestem, ale to zapewne QBZ-95 (Type 95). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Właśnie jak napisałem to sprawdziłem że KH jest irański , ale wydawało mi się, że to on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 20 Października 2015 Autor Share Napisano 20 Października 2015 Jeszcze jako ciekawostka, chińczycy wożą z sobą nawet takie bramki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi