dzidas71 Napisano 31 Października 2015 Share Napisano 31 Października 2015 Model wreszcie ukończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 31 Października 2015 Share Napisano 31 Października 2015 No bardzo fajnie. Pochwala wzrokiem od 7urgena za zroznicowanie czarnego pasa na czarnym mundurze. Pieknie Ci to wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 31 Października 2015 Share Napisano 31 Października 2015 Czołg mi się podoba. Figurki zaraz po czołgu również. Popracować musisz nad elementami cielistymi figurek. Nie wiem co robiłeś sam z gratów na dioramę. Jeśli krzesło to jest super. Budynek to prawdopodobnie z vacu i dlatego średnio one wyglądają. Kostka brukowa jest z gibsu lub coś podobnego i ona lepiej się prezentuje. Szkło w przyszłości możesz zrobić z okładki na zeszyty przezroczystej. Kiedyś takie były nie wiem czy są nadal. Ogólnie to fajnie ale brakuje czegoś co przykuje uwagę z setek takich podobnych dioram. Czołg i figurki - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 Ja to bym jeszcze w murze zrobił jakieś drobne odpryski od kul. Chociaż może to będzie już za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi