Daz Napisano 8 Listopada 2015 Napisano 8 Listopada 2015 Jako odskocznia od Niemieckiej pancerki, powstał Brytyjski ciągnik z działem od Tamiya w skali 1:35 Cytuj
kornik_69 Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Bardzo fajne wykonanie. Większych uwag nie mam, chociaż sprzączki na small i large pack'ach oraz trokach brezentów zlały Ci się kolorystycznie z całością powierzchni tychże elementów, a powinny być miedziane. Dobrze byłoby to poprawić, bo teraz jest trochę dziwnie. Poza tym jest naprawdę dobrze Pozdrawiam Kornik Cytuj
Daz Napisano 9 Listopada 2015 Autor Napisano 9 Listopada 2015 Gazetki znalazłem w necie, pomniejszyłem do skali, i trochę "pożółciłem" papier w photoshopie. O sprzączkach zapomniałem, ale to na szczęście da się poprawić Cytuj
Kerm Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Konkretny. Sam myślałem o nim w kontekście kolejnego modelu. ;) Cytuj
bazylms Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Podoba mi się. Mam go w pudle razem z blachami Eduard, ale chyba pójdzie na sprzedaż. Cytuj
7urgen Napisano 10 Listopada 2015 Napisano 10 Listopada 2015 Fajniusi. Uwielbiam ten pojazd. Chyba najważniejszy brytol i do tego najbardziej znane działo brytyjskie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi